Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Μελαχρή Περσεφόνη, Αντιδήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου για την άμεση ανταπόκριση σε ένα χρόνιο αίτημα του σχολείου μας.

Συγκεκριμένα συνεργεία του Δήμου άρχισαν το κλάδεμα των ευκαλύπτων που υπάρχουν μέσα στο προαύλιο χώρο και αποτελούσαν μόνιμο κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

Ο Δ/ντής του Σχολείου
Κολτσίδας Παναγιώτης

Συνάντηση μεταξύ της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου κας Π. Μελαχρή και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 21:00

Η συνάντηση έγινε σε ζεστό κλίμα λόγω και της ιδιότητας της Αντιδημάρχου ως μέλος του Συλλόγου.

Στην συνάντηση τέθηκε ως κύριο θέμα η συνεργασία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Δήμο, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν ενέργειες για την δημιουργία Χριστουγεννιάτικου κλίματος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που διεξήχθη η κ. Μελαχρή ενημέρωσε για τις ενέργειες που θα προβεί ο Δήμος Ι.Π. ιδιαίτερα για το εορταστικό στολισμό των κεντρικών εμπορικών δρόμων, καθώς και τον στολισμό της κεντρικής πλατείας του Μεσολογγίου.

Επιπλέον ζητήθηκε από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο η συνεργασία για την δημιουργία ξύλινων κατασκευών (σπιτάκια) εποχής που σε συνδυασμό με διάφορες εκδηλώσεις, θα γίνουν πόλος έλξης για τους δημότες της πόλης μας.

Άλλα θέματα που τέθηκαν ήταν η πιθανή συμμετοχή της δημοτικής φιλαρμονικής στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις καθώς και να υπάρξει άμεση παρέμβαση σε κάποια εγκαταλελειμμένα ακίνητα με επίκεντρο το κτίριο στις αρχές του Λόρδου Βύρωνος το οποίο είναι εστία μόλυνσης και ακαθαρσιών.

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου έδειξε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και βασισμένη στην αγαστή συνεργασίας μας θα στηρίξει την δημιουργία των ξύλινων κατασκευών.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας συνεχάρη την Αντιδήμαρχο κα Περσεφόνη Μελαχρή για την δυναμική της παρουσία και εργατικότητα που έχει ως αποτέλεσμα η πόλη μας να έχει ανεβεί σε επίπεδο καθαριότητας και Πρασίνου.

 

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 10/10/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μια αλλαγή παρατηρούν οι δημότες και στην καθαριότητα και γενικά στην καθημερινότητα, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτική αρχής Μεσολογγίου.

Η νέα αντιδήμαρχος καθημερινότητας Φώνη Μελαχρή, ξεκίνησε με πολλή όρεξη θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της πόλης δεδομένου ότι ως επιχειρηματίας θεωρεί ότι αν δεν αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των δημοτών δεν θα μπορέσει το Μεσολόγγι να αναπτυχθεί και να δεχθεί επισκέπτες. Έτσι, λοιπόν, έχοντας δρομολογήσει κάποιες ενέργειες προσπαθεί να βάλει μια τάξη στον τομέα καθαριότητας, ξεκινώντας από την δημιουργία γραφείου κίνησης ώστε να τηρείται το ωράριο των εργαζομένων, που μέχρι τώρα δεν ακολουθείτο όπως θα έπρεπε. Επίσης δεν υπήρχε πρόγραμμα εργασίας δηλαδή για το πού...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 10/10 σε όλα τα περίπτερα του νομού

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 10/10/2019

Ο συνεταιρισμός αλιέων Μεσολογγίου «Η Αναγέννηση» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και τους αντιδημάρχους Περσ. Μελαχρή και Νίκο Καραπάνο διότι ενήργησαν άμεσα ώστε να μην χαθεί η φετινή παραγωγή του συνεταιρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, με τις παρεμβάσεις που έγιναν στο δρόμο της Αγίας Τριάδας αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και η συγκοινωνία έγινε και πάλι δυνατή.  

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ξεκίνησε το κλάδεμα των δέντρων στο Μεσολόγγι όπως είχε προγραμματίσει η νέα αντιδήμαρχος Φώνη Μελαχρή και η υπηρεσία πρασίνου.

Η κα Μελαχρή θέλοντας να κερδίσει το στοίχημα της καθημερινότητας έχει κάνει έναν προγραμματισμό τον οποίο τηρεί απαρέγκλιτα. Μέσα σε αυτόν ήταν και το κλάδεμα, όχι μόνο για την καλή εικόνα της πόλης και την υγεία των δέντρων, αλλά και για την ασφάλεια των κατοίκων, καθώς κάποια από αυτά, ήταν επικίνδυνα.

Σήμερα κλαδεύτηκαν και τα δέντρα πέριξ του Δικαστικού Μεγάρου και καθαρίστηκε όλος ο χώρος, κάτι που έκανε θετική εντύπωση στους επαγγελματίες της περιοχής, που, όπως είπαν οι ίδιοι, είχαν πολύ καιρό να δουν κάτι ανάλογο, ευχόμενοι να συνεχιστεί η ίδια τακτική καθ’ όλη την διάρκεια της τετραετίας.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Η καθαριότητα σε πρώτο πλάνο

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχαριστημένοι εμφανίστηκαν οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας από την επίσκεψη του δημάρχου, Κώστα Λύρου, στο εργοτάξιο του δήμου.

Ο κ. Λύρος, συνοδευόμενος από την αρμόδια αντιδήμαρχο, Φόνη Μελαχρή, θέλησε να γνωρίσει από κοντά έναν – έναν τους εργαζόμενους και να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα του τομέα. Αρχικά τους ζήτησε να εργαστούν όσο μπορούν περισσότερο το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο της νέας δημοτικής θητείας, δεδομένου ότι οι ανάγκες είναι περισσότερες, λόγω και της έναρξης της νέας σχολικής, αλλά και της πανεπιστημιακής χρονιάς και των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί σε διάφορες τοπικές και δημοτικές κοινότητες, όπως το Αιτωλικό με την γιορτή ψαριού και...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 05/09 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία