Αγγελίες    Επικοινωνία

Μετά από παράκληση του κ. Παντελή Σκαρμούτσου δημοσιεύουμε απάντησε σε ανώνυμα σχόλια που αφορούν την οικογένειά του:

"Κύριε",  

 

Το Μεσολόγγι είναι μικρή πόλη και όσο κι αν θέλετε να κρύψετε την ταυτότητά σας, δεν μπορείτε. Αν λοιπόν το σχέδιό σας είναι, μέσα από την αφάνειά σας, να συκοφαντείτε, έχετε ήδη αποτύχει.

Θα απαντήσω λοιπόν στις αθλιότητες σας, όχι γιατί έχω ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά για να καταδείξω στους συμπολίτες μου, το μέγεθος της δική σας κακοήθειας και αυτών που σας πληρώνουν να γράφετε, δημιουργώντας κατ επάγγελμα, fake news.

 

Στα περί  ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναφερθώ γιατί είναι ένα κόμμα με συντεταγμένα όργανα και αν κρίνει ότι πρέπει  να σας απαντήσει, θα το κάνει.

Όσο για τον κο Παπαδόπουλο ξέρει να απαντά μόνος του και δεν χρειάζεται βοήθεια.

Θα αναφερθώ λοιπόν σε ότι με αφορά.

 

  1. Ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος είναι αδελφός του γαμπρού μου. Είναι άνθρωπος τίμιος, ειλικρινής, εργατικός, άριστος οικογενειάρχης, έχει τις δικές του απόψεις και δεν είναι ούτε καθοδηγούμενος, ούτε φερέφωνο κανενός.

Με άλλα λόγια δεν σας μοιάζει.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να τον χειραγωγεί και τοποθετείται με ελεύθερη βούληση.

 

  1. Για την κόρη μου Μαρία Σκαρμούτσου έχω να σας πληροφορήσω τα εξής.

Α.  Είχε προσληφθεί για ένα διάστημα ως λογίστρια, από το λογιστικό γραφείο του κου Δανιήλ  το οποίο είχε σύμβαση με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Το γραφείο βάσει της σύμβασης ενίσχυε το λογιστήριο του Νοσοκομείου, λόγω των ελλείψεων που είχε, με δύο άτομα.  Ένα από τα δύο άτομα λοιπόν του γραφείου που αποσπάστηκαν στο λογιστήριο του Νοσοκομείου ήταν και η κόρη μου. Η σύμβαση έχει τελειώσει από τον Μάιο του 2018 και έκτοτε η κόρη μου είναι άνεργη.

Β.  Ποτέ δεν προσελήφθη από το Νοσοκομείο και ποτέ δεν υπήρξε ιδιαιτέρα γραμματέας κανενός.

Ποτέ στη ζωή μου, εγώ η μέλος τις οικογένειάς μου δεν χρησιμοποιήσαμε, πολιτικά μέσα για ίδιον όφελος, διότι είναι ενάντια στις αρχές μας.

 

  1. Καθ όσον με αφορά, δεν είμαι ούτε δεξί, ούτε αριστερό χέρι κανενός. Στη ζωή μου πορεύομαι με αρχές, ηθική, και σταθερές ιδεολογικές απόψεις, έννοιες άγνωστες σ’ εσάς.

Το σίγουρο όμως είναι, ότι δικό σας δεξί χέρι, δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ.

Σας προειδοποιώ πάντως να μην ασχοληθείτε ξανά μαζί μου, γιατί την επόμενη φορά θα τα πούμε στον Εισαγγελέα. Σας είναι γνωστό πολύ καλά το περιβάλλον  της Εισαγγελίας όπως πληροφορούμαι, γιατί με τις συμπεριφορές σας, έχετε ξαναβρεθεί εκεί και δεν έχετε και τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

Προσοχή λοιπόν, γιατί ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και τα fake news στο Μεσολόγγι δεν πιάνουν, γιατί όλοι, δυστυχώς για σας, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.

 

                                                                             Παντελής Σκαρμούτσος

                                                                               Μεσολόγγι 19/3/2019

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 14/03/2019

Παραμένει ως ζητούμενο η αποσύνδεση του νοσοκομείου Μεσολογγίου από εκείνο του Αγρινίου, με την στήριξη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, όπως υπογράμμισε η Μ. Τριανταφύλλου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Μεσολόγγι.

Μετά την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων που ουσιαστικά αποτέλεσε έντονη διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, το οποίο μπήκε στην διαδικασία αποσύνδεσης άλλων νοσοκομείων όχι όμως και του Μεσολογγίου, η βουλευτής επισκέφθηκε την νοσηλευτική μονάδα. Πρώτα συναντήθηκε με τον Διοικητή, Πάνο Παπαδόπουλο και στην συνέχεια με τους εκπροσώπους του Σωματείου. Η ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από τους εργαζόμενους μετά την εξέλιξη της αποσύνδεσης άλλων νοσοκομείων, περιελάβανε τις αποφάσεις τους μεταξύ των οποίων ήταν και...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 14/03 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Έχουμε κατά καιρούς αναδείξει την δραστηριότητα, το παρόν και τις προοπτικές του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Κατά πως φαίνεται, η πραγματικότητα, για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνει όσα έχουμε φέρει στο φως της δημοσιότητας. Αν θεωρήσουμε λοιπόν τις διαβεβαιώσεις των πλοιοκτητών αλλά και του Δήμου, ως πραγματικό γεγονός για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Ιόνια Νησιά, τότε, αρχές Μαΐου το πλοίο πρέπει να “σφυρίξει”.

Τι έχει μέχρι σήμερα όμως δρομολογήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και ο πρόεδρός του κ. Καραπάνος; Συγκεκριμένα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις:

Υπάρχει μελέτη βιωσιμότητας της γραμμής, τι ακριβώς λέει και πού έχει κατατεθεί;

Πότε θα υπάρξει συντονισμός των συναρμόδιων φορέων για το δέον γενέσθαι; (Λιμενική Αρχή, Αστυνομία, Ναυτικοί Πράκτορες, Σωματείο Φορτοεκφορτωτών κ.ά.)

Πότε θα χωροθετηθούν χώροι στάθμευσης και σημεία εξυπηρέτησης των επιβατών;

Με ποιο τρόπο και με ποιες οδικές σημάνσεις θα κατευθύνονται τα φορτηγά και τα Ι.Χ. κατά την είσοδο – έξοδό τους στο λιμάνι, ώστε να μην υπάρξει κυκλοφοριακό χάος;

Ποια η εμπλοκή του Εμπορικού Συλλόγου στην ενημέρωση των μελών του;

Κατά τα φαινόμενα, πέραν των κάποιων μεμονωμένων ενεργειών και απόψεων από την Τροχαία και το Λιμεναρχείο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο “κοιμάται” τον ύπνο του δικαίου. Και επειδή τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα, είναι άκρως ανταγωνιστικά, ελπίζουμε να μην ξυπνήσουμε ένα πρωί και διαπιστώσουμε ότι το πλοίο, για μια ακόμα φορά, δεν θα “σφυρίξει”… Ούτως ή άλλως οι ιθύνοντες “σφυρίζουν” αδιάφορα. Σε ένα πλοίο θα κολλήσουμε τώρα;…

ΥΓ1. Εκείνη την έρμη την προβλήτα προϋπολογισμού 80.000 ευρώ από επιχορήγηση του Υπουργείου Ναυτιλίας, πότε θα την δημοπρατήσετε; Όταν θα κάνετε καλοκαιρινά καλλιστεία υπό την… αύρα της θάλασσας;

ΥΓ2. Αληθεύει ότι έχουμε σε εξέλιξη το νέο σας προεκλογικό “αφήγημα” ότι η Μαρίνα θα γίνει δημοτική; Με δυο λόγια, τα κάνατε ρόιδο 5 χρόνια τώρα. Καιρός να την αποτελειώσετε…    

       

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Οι σε σχετική σύμβαση που υπογράφηκε στις 28-2-2019 μεταξύ του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Καραπάνου και της εταιρείας «ΓΑΙΑΚΟΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.», δίνονται 60.000 ευρώ (έργο ΕΣΠΑ) για υπηρεσίες συμβούλου τεχνικής υποστήριξης με σκοπό την προετοιμασία και ωρίμανση πράξεων της ΟΧΕ στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και ειδικότερα για την υποβοήθηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου αυτή να συντάξει την οριστική μελέτη «Βελτίωση προσβασιμότητας και ανάπλασης της αρτηρίας Ναυπάκτου – Παπαδιαμαντοπούλου στο εντός σχεδίου τμήμα της».

Στα παραδοτέα της πράξης είναι: Η έκθεση διερεύνησης του κυκλοφοριακού προβλήματος, οι κυκλοφοριακοί φόρτοι, και τα προτεινόμενα μέτρα – εναλλακτικά σενάρια κυκλοφοριακού σχεδιασμού καθώς και η τελική έκθεση του σχεδιασμού της εν λόγω αρτηρίας, μέχρι 31-5-2019.

Επειδή δεν θέλουμε να υπεισέλθουμε σε όλα τα “θεάρεστα” που γίνονται ήδη στην καταστροφή της οδού Κύπρου – από την Αντιπεριφέρεια μέχρι το Λιμάνι – καταθέτουμε τις παρακάτω ενστάσεις και ερωτήματα:

α) Η αναγκαιότητα και σκοπιμότητα διάθεσης ενός τέτοιου σημαντικού ποσού, ποια είναι;

β) Άλλα ιδρύματα ή πανεπιστημιακοί φορείς για την εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτης και μάλιστα με ελάχιστο κόστος, δεν υπάρχουν;

γ) Οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της αρτηρίας (διαμορφώσεις κόμβων, παρεμβάσεις στο οδόστρωμα, κατασκευή πεζοδρομίων, δημιουργία χώρων στάθμευσης κ.ά.) στην κρίση τίνος θα είναι; Θα ερωτηθούν οι φορείς και το Δημοτικό Συμβούλιο ή θα πορευθούμε κατά το δοκούν και τα προεκλογικά συμφέροντα της Δημοτικής Αρχής, η οποία εσχάτως παραχωρεί κοινόχρηστους χώρους, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν της τις όποιες ενστάσεις;

δ) Η ομάδα έργου που προβλέπεται να συσταθεί, θα τηρήσει τις όποιες προδιαγραφές σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι 31-5-2019;

Σε τελική ανάλυση, το να διαθέτει κανείς 60.000 ευρώ για υποστηρικτική μελέτη για την… σύνταξη οριστικής μελέτης, στο συγκεκριμένο υπό εκτέλεση έργο, εγείρει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν νομίζετε ότι πρέπει να υπάρξουν σοβαρές και υπεύθυνες απαντήσεις στο προκείμενο;

ΥΓ. Είναι αλήθεια ότι εσχάτως η συγκεκριμένη εταιρεία ΓΑΙΑΚΟΜ Α.Ε. εξέδωσε διαταγή πληρωμής κατά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου; Αν ναι, μπορείτε να μας πληροφορήσετε για την τύχη της;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Προς κακοήθεις "αγνώστους"

Κύριοι,

Καταρχήν έχουμε όνομα, φυσική παρουσία, δράση στην τοπική κοινωνία και όραμα για τον τόπο μας, είμαστε «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής την Πάνο Παπαδόπουλο και θα είμαστε και τώρα και πάντα η φωνή της συνείδησής σας, είτε το θέλετε είτε όχι.

Τιμούμε την ψήφο των δημοτών μας και δρούμε θεσμικά. Αυτό σημαίνει ότι η θητεία μας λήγει με την ανάδειξη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές. Τουλάχιστο μέχρι τότε θα μας ανέχεστε, είτε το θέλετε είτε όχι. Θα χτυπάμε την διαφθορά και τη σαπίλα, απ’ όπου και αν προέρχεται.

Και να είστε σίγουροι ότι θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας είτε εντός, είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και τώρα και πάντα, γιατί πάνω απ’ όλα, είμαστε ενεργοί πολίτες.

Δεν πρόκειται να πτοηθούμε από ανώνυμους υπάνθρωπους που δεν έχουν τη λεβεντιά να πουν με θάρρος και να προσυπογράψουν τις απόψεις τους και σε καμιά περίπτωση, δεν θα μπούμε στο διάλογο της κακοήθειας, που επιδιώκετε.

Τέλος σας προειδοποιούμε ότι για εμάς δεν είστε άγνωστοι, γι’ αυτό, πριν ασχοληθείτε ξανά με τον χυδαίο σας τρόπο μαζί μας, σκεφτείτε το καλά, σας γνωρίζουμε και θα σας βγάλουμε απ’ τη βολική σας αφάνεια και τότε να δούμε, αντέχετε το φως;

Η Γραμματεία
της παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Οι απίστευτοι τύποι της Δημοτικής Αρχής Καραπάνου, συνεχίζουν το προκλητικό έργο τους. Που ακούστηκε Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου να κόβει χρηματικό ένταλμα επ’ ονόματι του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης για «Προμήθεια επίπλων και σκευών ΕΣΠΑ»; Αυτά μόνο στο Μεσολόγγι μπορούν να συμβούν!!

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος υπογράφει (!) χρηματικό ένταλμα (αριθ. 81/5-3-2019) ποσού 4.465,25 ευρώ, επ’ ονόματι του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Σπύρου Ψυλογιάννη για «Προμήθεια επίπλων και σκευών ΕΣΠΑ»! Τόσο καλά! Τόσο ανθηρά και τόσο ανερυθρίαστα!

Μόνο εσείς λοιπόν μπορείτε να πράξετε κάτι τέτοιο, καθότι κανένας ηθικός και πολιτικός φραγμός δεν υπάρχει.

Είπαμε κύριοι «Δήμος για τα δικά μας παιδιά», όχι όμως και έτσι… αλλά είπαμε, για να μην ξεχνάμε, πιθανότατα ανήκετε στη συνομοταξία των αρίστων…       

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Σελίδα 1 από 71

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία