Αγγελίες    Επικοινωνία

Θα έχει καίριο ρόλο

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 13/06/2019

 

«Κοµβική θέση» στον δήµο θα αναλάβει ο Ντίνος Γιαννόπουλος, όπως λένε οι πληροφορίες, καθώς ο κ. Λύρος θέλει να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την εµπειρία του. Το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκε ο κ. Γιαννόπουλος αποτέλεσε σηµαντική απώλεια, οπότε ο νέος δήµαρχος θα βασιστεί στην βοήθειά του, την οργανωτικότητα  και την κατάρτισή του...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Η στιγμή για την οποία προετοιμαζόσασταν έφθασε! Οι εκπαιδευτικοί σας προσπάθησαν για να έχετε την καλύτερη δυνατή παρουσία. Οι γονείς σας και οι δικοί σας άνθρωποι σας στήριξαν με αγάπη και υπομονή.

Με τις ευχές όλων μας κι εμένα προσωπικά δώστε το καλύτερο που μπορείτε. Και κάτι τελευταίο, βγαίνοντας από το κάθε μάθημα που εξετάζεστε μην ξεχνάτε να δίνετε το καλύτερό σας χαμόγελο στη ζωή που έχετε μπροστά σας!

Ο ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας
Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Αγαπητές Συνδημότισσες/ Συνδημότες,                                                     

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Παραμένω προσηλωμένος στο γενικό σκοπό στον οποίο ταχθήκαμε όλοι. Έχουμε στόχο, έχουμε πρόγραμμα και μπορούμε ως συνδυασμός να φέρουμε μια καλύτερη μέρα στο Δήμο ενώνοντας και όχι διχάζοντας τον κόσμο, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες προς το Δημότη, δημιουργώντας ανάπτυξη και αξιοποιώντας και το τελευταίο ευρώ που θα μπει στο Δήμο.

Στηρίζω και πιστεύω τον Κώστα Λύρο. Η επόμενη μέρα δεν είναι εύκολη αλλά θα είναι καλύτερη για όλους. 

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

 Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc

Υποψήφιος με το συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή 

Μεγάλη απώλεια

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 30/05/2019

 

Πιθανότατα εκτός δηµοτικού συµβουλίου θα µείνει ο Ντίνος Γιαννόπουλος, µια από τις µεγαλύτερες απώλειες που µπορούµε να καταγράψουµε.

Ο Ντίνος πήγε πολύ καλά στο Μεσολόγγι, αλλά δεν είχε την ίδια επίδοση στις γύρω περιοχές. Προτίµησε να µην κάνει «παιχνίδια» µε τις γνωστές πληθυσµιακές οµάδες, ούτε...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ανταποκρίθηκε πλήρως

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 23/05/2019

 

Ήταν από τους πιο δραστήριους δηµοτικούς συµβούλους, µέσα και έξω από την αίθουσα του Δηµοτικού Συµβουλίου καθ’ όλη την πενταετία. Είναι τίµιος, σοβαρός, ηθικός και καταρτισµένος. Δεν λαϊκίζει και δεν του αρέσει η γλώσσα της διπλωµατίας. Πρόκειται για το Ντίνο Γιαννόπουλο που ζητά από τους συνδηµότες του µια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο που ζει αυτός και η οικογένειά του. Νοµίζουµε ότι την αξίζει και µε το παραπάνω.

Κ.Κ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Δηµιουργικές προτάσεις

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 02/05/2019

Η «Ανατροπή» δεν πρέπει και δεν µπορεί να έρθει µόνο µε κούφια λόγια που δεν θα έχουν κανένα αντίκρυσµα. Αλλά µε προτάσεις, πολιτικές και ανθρώπους που θα έχουν γνώσεις να κάνουν την διαφορά.

Τόσο ο επικεφαλής της «Δηµιουργικής Ανατροπής» Κ. Λύρος όσο και ένα κορυφαίο στέλεχος, ο Ντ. Γιαννόπουλος έθεσαν στον δηµόσιο διάλογο τις προάλλες δύο σηµαντικά θέµατα. Αφενός µεν την βαρύτητα που πρέπει να δοθεί στο Μεσολόγγι µε ειδικά σχεδιασµένες εκδηλώσεις και δράσεις ένεκα των...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 22

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία