Αγγελίες    Επικοινωνία

Κύριε Καραπάνο,

Ο πανικός που σε έχει περιβάλει είναι προφανής αφ’ ενός και αφ’ ετέρου κακός σύμβουλος. Σου υπενθυμίζω εκ νέου ότι η νέα παράταξη στην οποία συμμετέχω «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Παντελή Σκαρμούτσο, είναι πλέον εδώ, έχει τη δική της αυτόνομη πορεία, θα καταγράψει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και δεν εξαρτάται από κανέναν, ούτε από εσάς, ούτε από τον κ. Λύρο.

Σταματήστε λοιπόν να συνδέετε γεγονότα άσχετα μεταξύ τους, καθότι η δική σας ασυναρτησία λόγων και έργων δεν έχει προηγούμενο!

Το ότι για μια ακόμη φορά ασχολείσαι με απαράδεκτο τρόπο με την διοίκηση στο Νοσοκομείο και εσχάτως με την οικονομική του διαχείριση, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια… Άραγε με τι να ασχοληθείς πλέον; Με τα δικά σου “ανδραγαθήματα” δεν ασχολείται κανείς.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το να πληρωθεί ένας ανάδοχος – μετά από δημοπρασία – και μάλιστα για την θέρμανση του Νοσοκομείου, είναι το πλέον νόμιμο και φυσιολογικό. Εσείς μπορείτε να μας πείτε πόσες φορές έχετε αφήσει το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο χωρίς θέρμανση, με αποτέλεσμα να ξεπαγιάζουν, όχι μόνο οι δημότες, αλλά και ξένοι προσκεκλημένοι – ομιλητές σε πάμπολλες εκδηλώσεις;

Σας προσκαλώ λοιπόν να στείλετε τους “επιτελάρχες” σας να μας κάνουν οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο ΤΩΡΑ! Εξάλλου έχουν πλούσια εμπειρία, καθότι είναι μετρ του είδους στο να κόβουν τιμολόγια, είτε είναι αλατισμένα είτε ανάλατα…

Επειδή όμως εκτός από τα “παπαγαλάκια” σου, βγήκες πλέον και επίσημα, εσύ ο ίδιος, ως κοινός ψεύτης και συκοφάντης, προς την τοπική κοινωνία, λέγοντας ότι λαμβάνω αντιμισθία 3.000 (!) ευρώ από το Νοσοκομείο, ήρθε η ώρα της τελειωτικής “τάπας” που σου αξίζει: 1.790,73 ευρώ κ. Καραπάνο είναι η “μεγάλη” μου αντιμισθία που με ελεεινό τρόπο διακινείς ότι λαμβάνω από το Νοσοκομείο!

Σου αποστέλλω συνημμένα λοιπόν, ανάλυση μισθοδοσίας μήπως και σταματήσεις επιτέλους τον ολισθηρό σου κατήφορο. Και μιας και η συκοφαντία σου δεν έχει όριο (Γραμματέας μου στο Νοσοκομείο, στήριξη Λύρου, ψευδή στοιχεία για αντιμισθία) σε προειδοποιώ ότι έχω “συλλέξει” πλείστα – όσα σχετικά που θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Και γνωρίζεις πολύ καλά ότι προσωπικά δεν αστειεύομαι…

Σου απονέμω λοιπόν τον τίτλο του πρωταθλητή της “τάπας”, μιας και για την χαμένη ταμπακιέρα, όσων καταγγέλλουμε, ως συνήθως σφυρίζεις αδιάφορα και φυσικά δεν απαντάς.

ΥΓ1. Παρεμπιπτόντως να σας πληροφορήσω ότι ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στους Δήμους δεν καταργήθηκε για να κάνεις ό,τι θέλεις. Παρατάθηκε μέχρι 31-12-2019 και ό,τι κατάλαβες… κατάλαβες.

ΥΓ2. Και μιας και τελειώσαμε με την αντιμισθία, μπορείς να απαντήσεις τι ακριβώς συμβαίνει με διπλοαμοιβές από συμμετοχή σου σε άλλα συλλογικά όργανα πλην του Δήμου, οι οποίες επικυρώνονται και με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;   

 

Πάνος Παπαδόπουλος
Επικεφαλής
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημοτικός Σύμβουλος
Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας
για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου
«ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Κάθε φορά που η “επικαιρότητα” στριμώχνει τον κ. Λύρο πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου που υποτίθεται όμως ότι ανήκει και στηρίζει άλλο υποψήφιο και άλλη δημοτική παράταξη.

Έτσι και σήμερα που κυκλοφόρησε στην κοινωνία του Μεσολογγίου ένα αναληθές τοπογραφικό το οποίο κατέθεσε o κ. Λύρος  στην υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μεσολογγίου ως άλλος “Ρομπέν των Δασών” ο κ. Παπαδόπουλος ξαναχτύπησε παρουσιάζοντας ένα τιμολόγιο 16.400 ευρώ για τις εορτές εξόδου (δείτε εδώ)! Όλα αυτά βέβαια γίνονται απο την πλευρά του προς δημιουργία εντυπώσεων!

Επειδή η γραφικότητα του κ. Παπαδόπουλου έχει ξεπεράσει κάθε όριο δεν μπαίνουμε σε ουσιαστικό διάλογο μαζί του απλά επισυνάπτουμε προς γνώσιν της τοπικής κοινωνίας που τόσο πολύ τον ενδιαφέρει να μάθει τι γίνεται ....ένα δικό του τιμολόγιο υπενθυμίζοντας του πως το ρεκόρ των αναθέσεων το έσπασε εκείνος το Μάρτιο που μας πέρασε! Αλήθεια κ. Παπαδόπουλε η μάνικα στο συγκεκριμένο πρατήριο σταμάτησε στα 19.713 ευρώ;

Θα σας το ξαναπούμε όσο και αν σας ενοχλεί ... Πληρώνεστε με μια καλή αντιμισθία πάνω από 3000 ευρώ από το κράτος για να ασχολείστε με το Νοσοκομείο της πόλης και τα προβλήματα του ...

Ασχοληθείτε επιτέλους με το Νοσοκομείο κ. Παπαδόπουλε και τις δικές σας αναθέσεις! Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί.

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας»

 

 

Οι άνθρωποι πλέον δεν παίζονται! Έσπασαν πλέον όλα τα κοντέρ, αποδεικνύοντας το μεγάλο άγχος που τους διακατέχει.

Με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (ΑΔΑ: 66Ε3ΩΡΖ-ΓΦΑ) αρ. πρωτ. 8445/17-4-2019, προβαίνουν σε απευθείας ανάθεση 16.400 ευρώ για τις Γιορτές Εξόδου, τη στιγμή κατά την οποία η υποβολή προσφοράς του αναδόχου (αρ. πρωτ. 8443/15-4-2019) προηγείται της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου!!! (αρ. πρωτ. 8328/16-4-2019).

Ό,τι και να πει κανείς πλέον περιττεύει. Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 18/04/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές έγινε η σύσκεψη των δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, στην ΠΕΔ στο Μεσολόγγι, με βασικό θέμα συζήτησης την ίδρυση αυτόνομου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Η δημιουργία αυτού του Πανεπιστημίου, αποτελεί απόφαση και των τριών δημοτικών συμβουλίων και οι δήμαρχοι Γ. Παπαναστασίου, Ν. Καραπάνος και Τ. Λουκόπουλος αντίστοιχα, εμφανίστηκαν ως ένα αραγές μέτωπο διεκδίκησης στην σύσκεψη, από την οποία απουσίαζαν οι υπόλοιποι βουλευτές και εκπρόσωποι της Περιφέρειας, παρόλο που είχαν κληθεί. Η ίδρυση, του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με την κοινή πρόταση, θα συμπεριλάβει τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου, τα τμήματα του ΤΕΙ στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο, καθώς επίσης τα τμήματα του ΤΕΙ στην Πάτρα, που το Πανεπιστήμιο Πατρών αρνείται...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 18/04 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Το... "fake video" του κ. Καραπάνου

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 18/04/2019

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολυέξοδη επικοινωνιακή εκστρατεία του δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου που περιλαμβάνει μέχρι και βίντεο - υπερπαραγωγή με την χρήση drone και άλλων μέσων στην προσπάθεια να πείσει τους δημότες να τον ψηφίσουν για δεύτερη φορά.

Παρόλα αυτά στο video είναι δύσκολο να πειστεί όποιος γνωρίζει έστω και λίγο τα δημοτικά πεπραγμένα πέντε ολόκληρα χρόνια τώρα, διότι ούτε ένα από τα μεγάλα έργα, για τα οποία υπερηφανεύεται, δεν έχει υλοποιηθεί! Ξεκινώντας την αναφορά στα μεγάλα έργα, μιλάει για το κολυμβητήριο, το οποίο φυσικά είναι μακέτα ακόμη και έγινε δημοπρασία εδώ και λίγο καιρό με ενστάσεις από μηχανικούς - γνώστες των δημοσίων έργων περί του προϋπολογισμού που προβλέφθηκε.

Το κτίριο της αστυνομίας ήταν ένα από τα «επιτεύγματα» του δημάρχου, όπως θεωρεί ο ίδιος, για το οποίο όμως δεν έχει καμία συμβολή η νυν δημοτική αρχή, αφού οι ενέργειες για την παραχώρηση του κτιρίου των παλιών καπναποθηκών ξεκίνησαν επί δημαρχίας Κατσούλη και στη συνέχεια όλοι οι Αστυνομικοί Διευθυντές, αλλά και ο Ναυπάκτιος Γενικός Περιφερειακός Αστ. Δ/ντής, Νίκος Κοτρωνιάς, προσπάθησαν να επισπεύσουν την διαδικασία δημοπράτησης, καθώς ο χρόνος της παραχώρησης έφθανε στη λήξη του. Το γεγονός ότι προβάλλεται η φωτογραφία του δημάρχου μπροστά από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προφανώς και δεν αποτελεί κατόρθωμα.

 

«Αναβαθμίσαμε το 2/39 Σ.Ε.»!

Εκεί όμως που ο θεατής μένει με ανοιχτό το στόμα και αρχίζουν να του πέφτουν τα μαλλιά είναι στα λεγόμενα του δημάρχου περί «διατήρησης και αναβάθμισης του 2/39 Σ.Ε.». Και εδώ φυσικά δεν εξηγεί τι εννοεί, αφού το γεγονός ότι κρατήθηκε ανοικτό δεν οφείλεται στη δημοτική αρχή, ενώ είναι ανοιχτό εδώ και ενάμιση χρόνο με ελάχιστη δύναμη και ούτε ένα νεοσύλλεκτο. Μάλλον ο κ. Καραπάνος δεν έχει καταλάβει το πόσο έχει πληγεί η τοπική κοινωνία, βιώνοντας ο ίδιος μέρες με πολύ χρήμα στο δημαρχείο λόγω του προγράμματος των ληξιπροθέσμων που του έδωσε η κυβέρνηση. Όσο για αναβάθμιση, προφανώς και δεν υπάρχει, καθώς ουσιαστικά υποβαθμίστηκε το στρατόπεδο από τη στιγμή έπαψε να επιτελεί τον ρόλο του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Όσον αφορά στην δημιουργία Μουσείου, που εξήγγειλε μετά βαΐων και κλάδων ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμένος, κάνοντας ένα πέρασμα από το Μεσολόγγι πριν παραιτηθεί, το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές.

 

Ο βιολογικός των Οινιαδών δεν λειτουργεί

Ως έργο ο κ. Καραπάνος προβάλλει και τον βιολογικό καθαρισμό των Οινιάδων, που όμως δεν λειτουργεί! Ο βιολογικός στο Νεοχώρι κατασκευάστηκε το 2005. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει συνδεθεί με κανένα αποχετευτικό δίκτυο, πλην ενός μικρού τμήματος του Νεοχωρίου, με το οποίο υπολειτουργεί. Το υπόλοιπο Νεοχώρι περιμένει την κατασκευή του αποχετευτικού, που έχει ήδη δημοπρατηθεί. Το αντίστοιχο έργο της Κατοχής έχει ολοκληρωθεί, αλλά δεν έχει συνδεθεί με τον βιολογικό του Νεοχωρίου, αφού το έργο δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο. Άρα και αυτό βρίσκεται σε αναμονή. Επιπλέον η σκέψη για σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου του Αιτωλικού με τον βιολογικό των Οινιάδων, είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και για να χρηματοδοτηθεί ένα τέτοιο έργο, όπως όλοι γνωρίζουμε, χρειάζονται μελέτες που πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένα στάδια μέχρι να γίνουν έργο. Εκτός όλων αυτών όμως ο βιολογικός του Νεοχωρίου για να λειτουργήσει πλήρως χρειάζεται συντήρηση και αναβάθμιση, αφού μετά από 14 χρόνια, προφανώς έχει υποστεί φθορές. Συνεπώς πρέπει να γίνει καινούργια μελέτη και να βρεθούν άλλα χρήματα για το σκοπό αυτό. Και το ερώτημα που τίθεται είναι: για ποιο βιολογικό Οινιάδων μιλάμε;

 

Ποια αγροτική ανάπτυξη;

«Δεσμευτήκαμε για ανάπτυξη στο τρίπτυχο, αγροτική ανάπτυξη, τουριστική ανάπτυξη και εμπορική ανάπτυξη και τα καταφέραμε», υπογραμμίζει επιγραμματικά ο κ. Καραπάνος, αφού στην ουσία δεν υφίσταται τέτοιου είδους ανάπτυξη. Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι ο δήμος δεν έφτιαξε ούτε καν το γραφείο αγροτικής ανάπτυξης, παρά μόνο στα λόγια σε μια πρόσφατη εξαγγελία, που δεν λειτούργησε ποτέ επί της ουσίας, τότε σαφώς και δεν μπορεί να γίνεται λόγος για στήριξη του πρωτογενούς τομέα από την νυν δημοτική αρχή. Ακόμα και οι αγροτικοί δρόμοι παραμένουν ζητούμενο για τους παραγωγούς.

 

Εμπορική ανάπτυξη με κλειστή Μαρίνα

Η τουριστική ανάπτυξη επίσης, που έχει κάνει σημαία ο «Δήμος για τα Παιδιά μας», δεν μπορεί να υπάρχει με κλειστή Μαρίνα και με καμία ιδιαίτερη και σοβαρή προβολή. Όσο για την εμπορική ανάπτυξη, φάνηκε από τα κλειστά μαγαζιά και από εκείνα που κλείνουν σχεδόν καθημερινά. Προεκλογικά και έχοντας το βλέμμα στις εκλογές του 2014, ο νυν δήμαρχος είχε πει στις ομιλίες του μεταξύ πολλών άλλων: «…επιχειρήσεις σε όλο τον δήμο βουλιάζουν….», ασκώντας κριτική στις προηγούμενες διοικήσεις και υποσχόμενος ότι όλα αυτά θα αλλάξουν. Αν εννοεί την Αναπτυξιακή Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών, μάλλον δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα θετικά, αφού αντί να μεγαλώνει, μικραίνει και η συμμετοχή των ντόπιων για να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα, όσο πάει και λιγοστεύει.

 

Στα χαρτιά οι υποσχέσεις για νοσοκομείο και ΤΕΙ

Επιπλέον είχε μιλήσει για αυτόνομο νοσοκομείο Μεσολογγίου, για την δημιουργία θεματικού πάρκου Ελληνικής Επανάστασης και για στήριξη και σύνδεση του ΤΕΙ, με τον δήμο, που τελικά έμειναν στα λόγια. Και μάλιστα σε ότι αφορά στην αυτονόμηση του νοσοκομείου μάλλον έχει λησμονήσει όσα έλεγε τότε και σήμερα προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη σε άλλους.

 

Το πλοίο θα σαλπάρει;

Σε ότι αφορά στην σύνδεση της πόλης με το Ιόνιο, που ο δήμαρχος θεωρεί ότι αποτελεί τον «άσσο στο μανίκι του», είναι ενέργεια της πλοιοκτήτριας εταιρείας που θέλησε να δρομολογήσει πλοίο στην εν λόγω γραμμή. Επίσης αποτελεί προσπάθεια πολλών ετών και πολλών φορέων όπως των Επιμελητηρίων Αιτωλ/νίας και Κεφαλονιάς, καθώς και του Εμπορικού Συλλόγου και σύσσωμου του Μεσολογγίου. Βέβαια δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι τόσο η νυν όσο και οι παλιότερες δημοτικές αρχές ήταν αρωγοί και κατέβαλλαν προσπάθειες. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε και το καράβι να σαλπάρει. Προβάλλεται επίσης ως μεγάλο έργο η εκβάθυνση του Διαύλου που όντως αποτελεί θετική ενέργεια, με χρηματοδότηση όμως για την αποκατάσταση του δήμου από τις πλημμύρες και με πολλές ενστάσεις και εδώ για το αν το έργο θα έχει διάρκεια και απόδοση ή απλά είναι μια τρύπα στο νερό που θα γεμίσει πάλι από βυθοκορήματα σε λίγα χρόνια.

 

Που είναι η ανακύκλωση;

Ο κ. Καραπάνος ισχυρίζεται ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται σε κάθε γωνιά του δήμου που είναι πλέον ενιαίος, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ενότητας, όμως παρ' όλα τα λεγόμενα, η καθημερινότητα παραμένει ζητούμενο αν και έχει ελαφρώς βελτιωθεί από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν νοείται όμως δήμος του 2019 να μην έχει ακόμα εφαρμόσει παντού την ανακύκλωση και την καλή αποκομιδή των απορριμμάτων με επάρκεια κάδων. «...Ο ΧΥΤΑ σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και λειτουργία κεντρικού συστήματος κομποστοποίησης θα δώσουν λύσεις στον τομέα των απορριμμάτων και των σοβαρών περιβαλλοντικών επιπτώσεων αυτών...», έλεγε πέντε χρόνια πριν.

«Είμαστε οι πόλεις της Ελλάδας με την υψηλότερη απορρόφηση σε έργα», λέει σε άλλο σημείο του βίντεο. Δεν υπάρχει όμως καμία αναφορά σε ολοκληρωμένα ή τουλάχιστον σε εν εξελίξει μεγάλα έργα, παρά μόνο κάποια πλάνα από παιδικές χαρές που υποχρεωτικά έπρεπε να γίνουν για να έχουν πιστοποίηση καταλληλότητας και κάποιους αθλητικούς χώρους που ήδη παρουσιάζουν προβλήματα και φθορές.

 

Το νερό του Αιτωλικού ακόμα έρχεται...

Στο πολυδάπανο spot του κ. Καραπάνου δεν γίνεται όμως καμία αναφορά στα μεγάλα έργα, που περίμενε ο τόπος, όπως το νερό του Αιτωλικού, τα έργα της λιμνοθάλασσας, που κινδυνεύουν να χαθούν και άλλα. Είχε υποσχεθεί πολλά στην «Βενετία της Δημοκρατίας» ο κ. Καραπάνος όταν εκλέχθηκε, αλλά και πριν, όμως οι Αιτωλικιώτες δεν μπορούν ακόμα να πιούν το νερό με ασφάλεια.

 

Μόνο δημαρχείο ενοικιάστηκε…

Το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι ότι η δημοτική αρχή κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες υπηρεσίες σε ένα κτίριο, ενοικιάζοντας το Ραδιομέγαρο, ώστε να μην είναι διάσπαρτες σε όλη την πόλη. Πρόκειται φυσικά για την καλύτερη λύση στην παρούσα φάση, αν και το Μεσολόγγι ως πρωτεύουσα και ιστορική πόλη άξιζε καλύτερο δημαρχιακό μέγαρο.

 

Με το βλέμμα στη δύση!

Ο κ. Καραπάνος επέλεξε να κλείσει το βίντεο με το βλέμμα προς την δύση κοιτάζοντας την Μαρίνα, η οποία όμως είναι κλειστή, παρά τις μεγάλες υποσχέσεις του, όταν πριν από πέντε χρόνια αναλάμβανε την τύχη του δήμου, έχοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου. Το μόνο που έγινε 5 χρόνια μετά ήταν να δυσφημείται το Μεσολόγγι σε όλο τον κόσμο για την μη λειτουργία της Μαρίνας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

✔️Για έναν Δήμο πρότυπο, που μας εκφράζει, μας αξίζει και μας τιμά, προς όφελος όλων μας, προς όφελος των παιδιών μας!!!
✔️Τον αξίζουμε εμείς!
✔️Τον αξίζουν τα παιδιά μας!
Μαζί μπορούμε!!!✔️✔️✔️

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Δικαστική υπάλληλος, ενεργό μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Δικαστικών υπαλλήλων Μεσολογγίου (Σ.Δ.Υ.Μ.) από το 2016. Διετέλεσε αιρετή αντιπρόσωπος του Σ.Δ.Υ.Μ. στην Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΔΥΕ).

Υπηρέτησε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση-Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας/Π.Ε. Αιτωλ/νίας ( πρώην Νομαρχιακή Αυτ/ση ) - επί δέκα έτη, σε διάφορες Υπηρεσίες, τελευταία στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, με αντικείμενο την σύνταξη – εκτέλεση και παρακολούθηση του Προϋπολογισμού της.

Απασχολήθηκε στη Γραμματεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, με τον οποίο συνεργάστηκε στην προετοιμασία, σχεδιασμό και υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων του Συλλόγου προς Επιχειρηματίες και Εργαζομένους των επιχειρήσεων.

Εργάσθηκε, σε διάφορες επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα ( ασφαλιστικό πρακτορείο, επαρχιακή ημερήσια Εφημερίδα, υπεύθυνη στην οργάνωση και διαχείριση δημοσίων σχέσεων & υπεύθυνη τμήματος σχεδιασμού-υλοποίησης διαφημιστικών μηνυμάτων Ραδιοφωνικού Σταθμού και ηλεκτρονικού περιοδικού, κ.ά).

Απέκτησε Δίπλωμα με τίτλο “Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων”. (Ενεργές) Σπουδές στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών/ Τμήμα “Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών “ του ΕΑΠ Πατρών. Κάτοχος ECDL πληροφορικής, γνώση αγγλικών, γαλλικών. Παρακολούθησε πλήθος ημερίδων & σεμιναρίων, μεταξύ των οποίων του Ε.Κ.Δ.Δ., ΕΛ.Ι.ΝΥ.Ε. , Κ.Α.ΕΛ.Ε, ΕΑΠ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΝΕΛΕ, (ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.), κλπ.

Διετέλεσε, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μεσολογγίου “Η ΘΥΣΙΑ”, μέλος του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου Γυναικών & Λαογραφικού Μουσείου, μέλος Ε.Ε. “Λαογραφικού-Πολιτιστικου Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου”, αναπλ. μέλος Ε.Ε. του Συλλόγου "Οσιος Ευγένιος ο Αιτωλός". κ.ά

Αγαπά το διάβασμα, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική.

Είναι έγγαμη με ελεύθερο επαγγελματία, κι έχει ένα ενήλικο τέκνο, νέο επιχειρηματία.

Σελίδα 1 από 144

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία