Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Μέμη Γούργαρη στηρίζει Λύρο

Με γνώμoνα το κοινό καλό και τη διάθεση μου για ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να συνταχθώ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" για το δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου.

Η χρόνια διαπροσωπική και οικογενειακή μας σχέση, το προσωπικό του ήθος και η εντιμότητά του αποτελούν για μένα το κύριο κριτήριο για να συμπορευτώ μαζί του.

Έχοντας εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Νεοχωρίου, καθ' όσον ο κόσμος με τίμησε και ήδη διατελώ Σύμβουλος, αισθάνομαι ότι θα πρέπει και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να αξιοποιήσω και να προσφέρω την ενέργεια και τη δύναμή μου για το καλό του τόπου.


Με εκτίμηση και σεβασμό

Μέμη Γούργαρη - Θεοδωράκη

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 17/05/2018

Mε επανεκλογή του Φώτη Τσόλκα στην ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας και εκλογή του Λάµπρου Κοντοµήτσου στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η εσωκοµµατική διαδικασία της Ν.Δ. για τα τοπικά στελέχη.

Υποψήφιοι πρόεδροι στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου ήταν ο Λάµπρος Κοντοµήτσος που έλαβε 386 ψήφους, η Μέµη Γούργαρη που πήρε 284 ψήφους και ο Γιώργος Μέρης που ήρθε τρίτος µε 207 ψήφους. Τα υποψήφια µέλη πήραν:

Σιαδήµας Κωνσταντίνος: 341

Τρούπος Δηµήτριος: 260                      

Σπυρόπουλος Βασίλειος: 221

Καρδακάς Βασίλειος: 196

Μάτσικας Γεώργιος: 194

Κατσαβού Γεωργία: 177

Μπούλης Ιωάννης: 169

Καραδήµας Γεώργιος: 164

Σωτηρακόπουλος Γεώργιος: 151          

Αθανασίου Δηµήτριος: 143

Μελαχρής Χρήστος: 112

Μιχόπουλος Τριάδης: 110

Σαµαµίδας Δηµήτριος: 81

Μαζαράκης Παναγιώτης: 73

Καπελάρη Ελένη: 62

 

Ενωτικό µήνυµα από Κοντοµήτσο

Μήνυµα ενότητας θέλησε να στείλει ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου Λ. Κοντοµήτσος, συγχαίροντας τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας ότι δόθηκε ένας όµορφος και µε ήθος, πολιτικός αγώνας. 

«Η επόµενη ηµέρα των εσωκοµµατικών εκλογών βρίσκει την Νέα Δηµοκρατία κερδισµένη. Ευχαριστούµε την βάση µας που προσήλθε στις κάλπες ώστε να εκφραστεί και να στείλει µήνυµα ενότητας και ανανέωσης. Είµαστε συνοδοιπόροι στο όραµα του προέδρου µας Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο και ευχαριστούµε για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας. Όλοι µαζί ενωµένοι θα πετύχουµε τον στόχο της αυτοδυναµίας. Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψήφιους κ. Μέρη Γεώργιο και κ. Μέµη Γούργαρη για τον όµορφο πολιτικό αγώνα που δώσαµε, αντάξιο των αρχών, των ιδανικών και του ήθους που πρεσβεύει η παράταξή µας. Υ.Γ Η Ελλάδα, µας ενώνει!!!», λέει χαρακτηριστικά στο µήνυµά του.

 

Με αιχµές ευχαριστεί η Μ. Γούργαρη

«Έκανα τον αγώνα µου για το Μεσολόγγι, µε... Μεσολογγίτες» τονίζει η Μέµη Γούργαρη σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της αφήνοντας σαφείς αιχµές για το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου Λάµπρο Κοντοµήτσο. Όπως ακούστηκε έντονα, κατά την εκλογική διαδικασία επιστρατεύτηκαν δεκάδες ψηφοφόροι εκτός δήµου Μεσολογγίου από τον κ. Κοντοµήτσο, γεγονός που αν και δεν αντίκειται στο καταστατικό του κόµµατος εντούτοις θεωρήθηκε «µη ηθικό» για µια τοπική κοµµατική οργάνωση.

Η κα Γούργαρη στο µήνυµά της αναφέρει:

«Ήθος - αξιοπρέπεια - σεβασµός.

Έτσι έκανα τον αγώνα µου για το Μεσολόγγι, µε... Μεσολογγίτες!

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας.

Παρούσα στις εξελίξεις».

Αποτελέσµατα στη ΝΟΔΕ

Με 1329 ψήφους επανεξελέγη ο Φώτης Τσόλκας ενώ για το συµβούλιο εκλέγονται οι:  Αθανασίου Ιωάννης, Σταυρόπουλος Άγγελος, Γούδας Μιχάλης, Τσάµης Δηµήτριος, Ψύλλιας Παναγιώτης, Κανιώτης Θωµάς, Τάκης Δηµήτριος, Πασιόπουλος Κων/νος και Εύη Παπαλέξη.

Σύνεδροι ΝΟΔΕ:

Αθανασίου Ιωάννης: 647

Αγρέβης Παυσανίας: 627

Σταυρόπουλος Άγγελος: 614

Μαυροµάτης Γιώργος: 544

Γρηγορόπουλος Ιωάννης: 471

Γούδας Μιχάλης: 461

Παπανικολάου Άγγελος: 418

Κολοσιώνης Κώστας: 401

Πάτσης Σταύρος: 353

Τσερπέλης Νικόλαος: 347

Φλώρος Ευστάθιος: 345

Σωτηρακόπουλος Γεώργιος: 330

Τσαλαφούτας Γιώργος: 325

Τσάµης Δηµήτριος: 285

Χούτας Γιώργος: 280

Μουντζούρη Πολυξένη: 243

Σταράµου-Καββαδά Σταυρούλα: 241

Τζαµαλή Δήµητρα: 209

Σωτηρίου Μαρία - Κυβέλη: 167

Σταµάτη Παρασκευή: 116

Αναγνοπούλου Σοφία: 77

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 17/05 σε όλα τα περίπτερα του νομού

«Έκανα τον αγώνα μου για το Μεσολόγγι, με... Μεσολογγίτες» τονίζει η Μέμη Γούργαρη σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της αφήνοντας σαφείς αιχμές για το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου Λάμπρο Κοντομήτσο.

Όπως ακούστηκε έντονα, κατά την εκλογική διαδικασία επιστρατεύτηκαν δεκάδες ψηφοφόροι εκτός δήμου Μεσολογγίου από τον κ. Κοντομήτσο, γεγονός που αν και δεν αντίκειται στο καταστατικό του κόμματος εντούτοις θεωρήθηκε «μη ηθικό» για μια τοπική κομματική οργάνωση.

Η κα Γούργαρη στο μήνυμά της αναφέρει:

Ήθος – αξιοπρέπεια – σεβασμός.

Έτσι έκανα τον αγώνα μου για το Μεσολόγγι, με... Μεσολογγίτες!

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας.

Παρούσα στις εξελίξεις.

Μέμη Γούργαρη

Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ότι:

  1. Την Παρασκευή 4-5-2018 λήγει η προθεσμία απόκτησης ή ανανέωσης Κάρτας Μέλους του Κόμματος, προκειμένου να γίνει δυνατή η συμμετοχή (δικαίωμα του εκλέγειν) στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018. Η απόκτηση ή η ανανέωση ισχύος της Κάρτας μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση (site) της Παράταξης στο διαδίκτυο (internet): www.nd.gr.
  2. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων στη Δημοτική Εφορευτική Επιτροπή (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.), για τα αξιώματα του Προέδρου Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) και των Μελών Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής (ΔΗΜ.Τ.Ε.), η οποία διήρκεσε από την Τετάρτη 25-4-2018 και ώρα 10.00 π. μ. έως και την Παρασκευή 27-4-2018, στις 7.00 το απόγευμα και την έγκριση των τελικών πινάκων από τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.), οι υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Μελών ΔΗΜ.Τ.Ε., για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, είναι οι εξής:

 

  • Υποψήφιοι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο., με αλφαβητική σειρά:

Γούργαρη – Θεοδωράκη Γερασιμούλα (Μέμη) του Παναγιώτη

Κοντομήτσος Λάμπρος του Ιωάννη

Μέρης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

 

  • Υποψήφια Μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο., με αλφαβητική σειρά:

Αθανασίου Δημήτριος του Παναγιώτη

Καπελάρη Ελένη του Γεωργίου

Καραδήμας Γεώργιος του Νικολάου

Καρδακάς Βασίλειος του Γερασίμου

Κατσαβού Γεωργία του Δημητρίου

Μαζαράκης Παναγιώτης του Γεωργίου

Μάτσικας Γεώργιος του Νικολάου

Μελαχρής Χρήστος του Σταύρου

Μιχόπουλος Τριάδης του Γεωργίου

Μπούλης Ιωάννης του Ελευθερίου

Σαμαμίδας Δημήτριος του Θεοδώρου

Σιαδήμας Κωνσταντίνος του Βασιλείου

Σπυρόπουλος Βασίλειος του Ιωάννη

Σωτηρακόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου

Τρούπος Δημήτριος του Παναγιώτη

 

Εκ της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Φίλες και φίλοι δημότες Ι.Π Μεσολογγίου,

Πιστή στις αρχές και την ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στην οποία έχω την τιμή να ανήκω και με αφορμή τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου και μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Ι.Π Μεσολογγίου έχω την χαρά να σας ενημερώσω ότι θέτω υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του Οργάνου.

Στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που βιώνει η πατρίδα μας ζώντας μια πρωτοφανή κρίση που έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, θεωρώ πως μόνο η συμμετοχή νέων προσώπων με ανιδιοτελείς σκοπούς μπορεί να ξαναφέρει τον πολίτη κοντά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας αναπτύσσοντας μια δυναμική η οποία θα βάλει φρένο στην απαξίωση του πολιτικού μας συστήματος.

Η ΝΔ έχει αρχηγό ένα σύγχρονο νέο πολιτικό άντρα, τεχνοκράτη με πρωτοπόρες ιδέες, ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι η τελευταία ελπίδα της χώρας. Εμπνευσμένη εγώ και οι συνεργάτες μου, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αγωνιστές απ' όλο το εύρος του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να ενώσουμε τη Ν.Δ και να αγωνιστούμε όλοι μαζί στις μάχες που έρχονται.

Δεν εξυπηρετώ και δεν στηρίζομαι από μικροκομματικά συμφέροντα και αγκυλώσεις αλλά μόνο στις ψήφους των αγνών αγωνιστών. Τόσο και πριν από τις εκλογές όσο και μετά όντας πρόεδρος εγγυώμαι κι εγώ και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον του συμπολίτη και του κόμματός μας με υπευθυνότητα και πολιτισμό!!! Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε την παράταξή μας!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

Γούργαρη - Θεοδωράκη Γερασιμούλα "ΜΕΜΗ"

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία