Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Λαϊκή Συσπείρωση της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους και όλους τους ψηφοφόρους της, που έδωσαν τη μάχη, ενιαία σε όλο το δήμο, στις κοινοτικές, δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες, που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο και το σφυροδρέπανο.

Πιστοί στις θέσεις μας, που εκπορεύονται από τις σύγχρονες ανάγκες και εξυπηρετούν μόνο το λαό, χωρίς δεσμεύσεις από επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης - κυβέρνησης και τοπικών αρχών, προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα το λαό του Δήμου Μεσολογγίου για το ρόλο που θα παίξει η νέα δημοτική αρχή, όποια και αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με τους αντεργατικούς, φοροληστρικούς νόμους της κεντρικής Διοίκησης, εφόσον είναι έτοιμη να προσφέρει "γη και ύδωρ" σε μονοπωλιακά συμφέροντα, που θα κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη την ήδη δυσχερή θέση των λαϊκών νοικοκυριών. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη που στηρίχθηκε ανοιχτά από το ΚΚΕ και τους συνεργαζόμενους προοδευτικούς πολίτες, θα υπερασπίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, τη δωρεάν Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Γι' αυτό και είναι ξεκάθαρη η στάση που θα κρατήσει η "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Β' γύρο των εκλογών, με ανοιχτό κάλεσμα για καταψήφιση των δύο "μονομάχων" με άκυρη και λευκή ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη λογική του "λιγότερου κακού". Δεν ήταν και δεν είναι δυνατόν ποτέ, να ψηφίσουμε κάποιον από αυτούς που υπηρετούν τις πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τα μνημόνια και καταδυναστεύουν το λαό.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Θα την δώσουμε κόντρα στα ξεπερασμένα διλήμματα που ολοένα πυκνώνουν και στις κάλπικες αντιπαραθέσεις που προσπαθούν να συσκοτίσουν, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών, την ουσία, δηλαδή τη στρατηγική σύμπλευση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα. 

Θα την δώσουμε με αισιοδοξία και δύναμη για να πείσουμε το λαό πως η μόνη του ελπίδα είναι η υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και η συστράτευση μαζί του, για διαρκή καθημερινό αγώνα, σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, παντού.

 

Μεσολόγγι 29-5-2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Με επιτυχία διοργανώθηκε τη Κυριακή 12 Μάη στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη του Μεσολογγίου συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις επερχόμενες τριπλές εκλογές.

Με βασικό το σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές και τοπικές εκλογές», ακριβώς δίπλα από το άγαλμα του Μάρκου Μπότσαρη και τονίζοντας πως Μάρκος Μπότσαρης και ΚΚΕ βρίσκονται από την ίδια πλευρά, αυτή της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, μίλησαν:

Αρχικά ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στη συνέχεια ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,

ακολούθησε η Ήρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ  ενώ ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έκλεισε το κύκλο των ομιλιών.

Η συγκέντρωση τέλειωσε με απαγγελία ποιημάτων, αφιερωμένων στους κομμουνιστές αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους για μια καλύτερη ζωή για όλο το κόσμο, από ένα νέο συνοδοιπόρο του κόμματος, τον Λάκη Χαντζή.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές, τοπικές εκλογές» πραγματοποιείται πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Κυριακή, 12 Μάη και ώρα 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου.

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα χαιρετήσουν ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Ήρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΛΑΜΠΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ

ΣΠΑΗ ΜΑΡΘΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΡΑΒΑΝΗ ΚΑΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΖΑΪΜΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΑ – ΦΑΙΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΣΥΜΕΩΝ

ΚΟΥΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΜΑΛΑΤΟΥ ΣΟΦΡΩΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΜΑΣΑΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΜΥΛΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΩΡΑΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΡΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΜΑΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΤΑΣΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΝΙΑΔΩΝ

ΖΑΠΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΚΡΗΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΩΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΗ

 

ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2.ΓΚΡΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΒΕΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΛΑΜΠΡΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΟΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΕΤΣΟΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΜΠΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΛΑΚΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΛΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΔΡΟΣΟΥ ΘΕΩΝΗ – ΜΑΡΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΟΥ – ΣΑΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΛΙΑΠΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΜΑΣΑΟΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ 10 ΤΑΣΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΨΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου Θύμιο Γερολυμάτο, περιόδευσε σήμερα Δευτέρα 6.5.2019, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, στο Μεσολόγγι, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, όπου μοίρασε υλικό και συνομίλησε με τους ένστολους εργαζόμενους.

Εντύπωση έκανε το φυλλάδιο του ΚΚΕ που απευθύνεται ειδικά στους αστυνομικούς, έχοντας ως περιεχόμενο τα προβλήματά τους και ποιες λύσεις προτείνει το Κόμμα. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς ένστολων -εργαζομένων, διατυπώθηκαν ερωτήσεις καθώς και γνώμες. Επιπλέον αναγνωρίστηκε στο ΚΚΕ το ενδιαφέρον που δείχνει διαχρονικά για τα προβλήματά τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων διεξήχθη χθες ευρεία σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Εργατικό Κέντρο, για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου, την συμπλήρωση της διακήρυξης, τα οικονομικά και την κατάρτιση του προγράμματος δράσης έως τις επερχόμενες τριπλές εκλογές.

Αρχικά ο Μίλτος Λιάπης, πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και παρουσίασε το πρόγραμμα εξορμήσεων των επόμενων ημερών, των συσκέψεων, της Πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης και της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Λ.Σ. που θα διεξαχθεί στις 12 Μάη, στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, με ομιλητές τον Γραμματέα Περιοχής του ΚΚΕ Δημήτρη Τζαβάρα, τον βουλευτή και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νίκο Καραθανασόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θύμιο Γερολυμάτο.

Η γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Μεσολογγίου του ΚΚΕ Ηλέκτρα Ροδιτάκη παρουσίασε αμέσως μετά τόσο το κεντρικό ψηφοδέλτιο της Λ.Σ. στον ευρύτερο δήμο, όσο και τα ψηφοδέλτια ανά δημοτική ενότητα.

Στη συνέχεια ο Θύμιος Γερολυμάτος αναφέρθηκε αναλυτικά στις θέσεις της Λ.Σ για τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον ευρύτερο δήμο, τονίζοντας ιδιαίτερα τους άρρηκτους δεσμούς που τα συνδέουν με την αντιλαϊκή πολιτική όλων των αστικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε. Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να εμπλουτίσουν, με τις προτάσεις τους, την διακήρυξη και το πρόγραμμα της Λ.Σ. ενώ ιδιαίτερο βάρος έδωσε στην αναγκαιότητα της συμμετοχής, όλο και πιο πολλών, σε εξορμήσεις, συσκέψεις και εκδηλώσεις.

Ακολούθησαν σημαντικές παρεμβάσεις και προτάσεις από τον Δημήτρη Ρούμπα, συνταξιούχο βιομηχανικό εργάτη, τον Μπάμπη Τουλιάτο, οικονομικό υπεύθυνο της Λ.Σ., τον Ναπολέοντα Παπαδάτο εκπρόσωπο του περιβαλλοντικού συλλόγου Νεοχωρίου, τον Ανδρέα Μασαούτη, τον Μάκη Τουλιάτο, τον Δημήτρη Ζαμπαντιώτη, τον Πάνο Νικολόπουλο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου υπαλλήλων του νοσοκομείου και τον Κώστα Δρόσο στέλεχος του ΚΚΕ που τόνισε την ανάγκη καταδίκης της βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ντόπιων συνοδοιπόρων της, γιατί είναι αυτή που οδηγεί την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού στη φτώχεια και την απελπισία. Η καταδίκη αυτή όμως θα είναι ουσιαστική μόνο με την υπερψήφιση του ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά κυρίως στις ευρωεκλογές.

 Όλες οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις των ομιλητών καταγράφηκαν από το προεδρείο για να αξιοποιηθούν και έληξε η σύσκεψη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

Σελίδα 1 από 7

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία