Αγγελίες    Επικοινωνία

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στο θεατράκι του λιμανιού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κωμωδία «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη από το 10 ΚΔΑΠ Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Οι μαθητές διασκέδασαν το κοινό και πρόσφεραν άφθονο γέλιο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο για την ομαδική τους προσπάθεια όσο και για την άψογη συνεργασία τους με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ. Είναι πολύ σημαντικό να διοργανώνονται εκδηλώσεις που προβάλλουν  το αρχαίο ελληνικό θέατρο.

Γι’ αυτό λοιπόν τον λόγο κατά τη διάρκεια των προβών οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν με τη βοήθεια των θεατρολόγων του ΚΔΑΠ κ. Κατερίνας Ζαχοπούλου και κ. Μαρίνας Τόλη, τον κόσμο της αρχαίας ελληνικής κωμωδίας και τα χαρακτηριστικά της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κος Γεώργιος Σωτηρακόπουλος και εκ μέρους του Δημάρχου Μεσολογγίου  η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κα Παρασκευή Πετρονικολού.

Αγιασμός στο 1ο ΚΔΑΠ Μεσολογγίου

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στο 1ο ΚΔΑΠ Μεσολογγίου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρουσία του απερχόμενου Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κου Σπύρου Ψυλογιάννη, του νέου Προέδρου κου Γεώργιου Σωτηρακόπουλου, της νέας Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κας Παρασκευής Πετρονικολού, καθώς και πλήθος γονέων! Όλοι ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς. Στο τέλος ακολούθησε κέρασμα προς τα παιδιά και τους γονείς!

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιερέας Πόλεως Μεσολογγίου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, που διοργανώνει το 1ο ΚΔΑΠ Ι.Π. Μεσολογγίου, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20.00 στο θέατρο, στο Λιμάνι Μεσολογγίου.

Από την Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι Εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μέσω της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ), για την καινούργια σχολική χρονιά Σεπτέμβριος 2019- Αύγουστος 2020.

 Οι ωφελούμενες μητέρες μέσω της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ) μπορούν να ενημερώνονται για την πρόσκληση από τον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr)

Οι Αιτήσεις των ωφελούμενων Μητέρων υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr). Κάθε ωφελούμενος/η μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή με την διαπίστευση του TAXIS net .

Η Ηλεκτρονική Αίτηση εκτυπώνεται και αποστέλλεται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ακόλουθη Διεύθυνση «Γραφεία ΕΕΤΑΑ Μυλλέρου 73-77, ΤΚ 10436 Αθήνα.

 Οι Ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων είναι από Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 ( ώρα 24.00).

Κατάθεση ηλεκτρονικών αιτήσεων καθώς και όλες οι πληροφορίες για τα έγγραφα που απαιτούνται, για διευκόλυνση των μητέρων που δικαιούνται να κάνουν εγγραφή στα ΚΔΑΠ μέσω της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ), γίνονται για τον Δήμο μας στα εξής σημεία:

Γραφεία Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, Βυρώνειο Κτίριο, τηλέφωνο 2631055068-69 υπεύθυνη κα Αναστασία Φωλιά

1ο ΚΔΑΠ, Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Πραίδου 18 (Βίγλα), τηλέφωνο 2631301278- 6977383069, υπεύθυνος κος Μιχάλης Ραυτόπουλος

2ο ΚΔΑΠ, Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, (4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου) υπεύθυνη Ροδάτου Παναγιώτα, τηλέφωνο 6959933867- 2631300841

ΚΔΑΠ Αιτωλικού, Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, τηλέφωνο 6989835075 υπεύθυνος, Διαμαντόπουλος Δημήτριος

ΚΔΑΠ Νεοχωρίου, Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, υπεύθυνη Παπαδημητρίου Μαρία, τηλέφωνο 6942420212- 2632091377,

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, υπεύθυνος Χράς Αθανάσιος, τηλέφωνο 6972521880

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πανελλήνιας έκθεσης ζωγραφικής των ΚΔΑΠ ΜΕΑ με τίτλο: «Ταξιδεύοντας με τα Πανιά της Φαντασίας» στο Διατηρητέο κτίριο Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος στην Πάτρα. Ο τίτλος της έκθεσης επιλέχθηκε με αφορμή τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα τον Αύγουστο του 2019. Η ημερομηνία εγκαινίων ταυτίζεται με την παγκόσμια ήμερα ζωγραφικής.

Στην έκθεση συμμετείχαν 40 ΚΔΑΠ ΜΕΑ από όλη την Ελλάδα με συνολικά 45 έργα τέχνης, τα όποια θα βρίσκονται αναρτημένα στον εκθεσιακό χώρο έως και την 15η Μαΐου. Κατά την έναρξη των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος του ΚΟΠΗΔ Θόδωρος Τουλγαρίδης, η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν» Ελένη Μπούκλη και ο υπεύθυνος του 1ου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ι.Π. Μεσολογγίου Θανάσης Χρας. Στην συνέχεια η χορωδία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν» ερμήνευσαν τραγούδια και την εκδήλωση έκλεισε το Κουαρτέτο Εγχόρδων του δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Το 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μεσολογγίου συμμετέχει με δύο έργα τέχνης με τίτλους «Η Χαρά των Παιδιών» και «Ένας Κόσμος για Όλους». Τα παιδία  και το προσωπικό εργαστήκαν εντατικά για περισσότερο από δύο μήνες και τα σχόλια που αποσπάστηκαν ήταν θετικά. 

Το 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μεσολογγίου επιδοκιμάζει κάθε προσπάθεια που αφορά το άνοιγμα των δομών ειδικής αγωγή προς την κοινωνία, καθώς επίσης χαιρετίζει θετικά την συνεργασία μεταξύ των δομών και αναμένεται με χαρά η επομένη εκδήλωση!

 

 

Εκ της διευθύνσεως

του 1ου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μεσολογγίου

"Υφαρπάζοντας" ακόμα και απόρρητα προσωπικά έγγραφα απο "μαγαζιά" κολλητών του με πρωτοφανείς ενέργειες δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου.

Παραπέμποντας στις σκοτεινότερες σελίδες της αυτοδιοίκησης πανελλαδικά η "Κοινωνία Μπροστά" δεν δίστασε σήμερα να παραβιάσει όχι μόνο προσωπικά δεδομένα συμπολιτών μας αλλά ακόμη και το άρθρο 271 του Ποινικού Κώδικα προς δημιουργία εντυπώσεων! 

Με φθηνά κουτσομπολιά και τη γνωστή τακτική , άκουσα, έμαθα αλλά έχω και στοιχεία στη διάθεση μου αν χρειαστεί .... και χωρίς κανένα έννομο συμφέρον για την κοινωνία του Μεσολογγίου τα βάζει με το ΚΔΑΠ και την διευθύντρια του που συμπτωματικά είναι και υποψήφια στο συνδυασμό "δήμος για τα παιδιά μας"! 

Υποστηρίζει μέσω νέας επιστολής πως έμαθε οτι καταγγέλλει συνυποψήφιο της για μη έγκυρη προσέλευση στην υπηρεσία ..αλλά επιμελώς δεν μας λέει απο που έμαθε για την καταγγελία! 

κ. Παπαδόπουλε θα σας το ξαναπούμε για πολλοστή φορά!

Ασχοληθείτε επιτέλους με το Νοσοκομείο της πόλης ή με το συνδυασμό του κολλητού σας κ. Σκαρμούτσου που κρίθηκε καλύτερος απο εσάς για αρχηγός της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ! 

Στα περί προσέλευσης δημοσίων υπαλλήλων αυτό που πρέπει να σας απασχολεί αποκλειστικά είναι η έγκαιρη προσέλευση των ασθενοφόρων του Νοσοκομείου που διοικείτε για να μην χάνονται νέοι άνθρωποι όπως συνέβη προχθές για παράδειγμα όπου το ασθενοφόρο άργησε κοντά στην μισή ώρα για μια διαδρομή λιγότερη των δυο λεπτών! 

Μην χτυπάτε και μάλιστα με τόσο φθηνό τρόπο την καλύτερη δομή του Δήμου και μάλιστα για θέματα που λύνονται μεταξύ των υπαλλήλων γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να βρεθείτε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για μια ακόμη φορά! 

Ως προς την ουσία της επιστολής που στείλατε θα αποφύγουμε να σας απαντήσουμε ή να διαψεύσουμε κάτι ...θα ασχοληθούν εξάλλου άλλοι με αυτό! 

Θα αρκεστούμε να σας πούμε μόνο: "Βρείτε τα με την δικαιοσύνη γιατί έχουμε την αίσθηση οτι πάλι σας ψάχνει σήμερα τόσο εσάς όσο και το "συνεργό" της ανακοίνωσης σας. 

Τελικά σε αυτές τις εκλογές δεν έχουμε καταλάβει τι στόχο έχετε! 

Μήπως τελικά κ. Παπαδόπουλε ο στόχος σας είναι να καταλήξετε ο "αυτοφοράκιας" των Δημοτικών Εκλογών στο Μεσολόγγι;

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού
"δήμος για τα παιδιά μας"

Σελίδα 1 από 8

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία