Αγγελίες    Επικοινωνία

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνο Σκούμα.

Κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του Ταξιάρχου οι κατωτέρω (30) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων:

 1. Γεώργιος ΜΠΑΛΛΑΣ
 2. Θωμάς ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 3. Αδάμ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ
 4. Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ
 5. Βασίλειος ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
 6. Ασημάκης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
 7. Ιωάννης ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ
 8. Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ
 9. Αντώνιος ΤΖΙΤΖΗΣ
 10. Δημήτριος ΜΠΑΚΟΛΑΣ
 11. Νικόλαος ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ
 12. Χρήστος ΚΑΜΠΥΛΗΣ
 13. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 14. Αικατερίνη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 15. Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 16. Χαράλαμπος ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
 17. Βασίλειος ΡΟΚΚΟΣ
 18. Ιωάννης ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ
 19. Δημήτριος ΠΕΤΣΑΣ
 20. Ηλίας ΡΟΥΣΣΟΣ
 21. Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
 22. Ανδρέας ΜΠΑΜΠΑΛΟΥΚΑΣ
 23. Σταύρος ΚΕΣΕΛΙΔΗΣ
 24. Στυλιανός ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ
 25. Γεώργιος ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
 26. Δημήτριος ΔΑΒΑΛΟΣ
 27. Απόστολος ΚΟΥΦΟΣ
 28. Ιωάννης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
 29. Δημήτριος ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
 30. Δημήτριος ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

Προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων (7) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

 1. Αριστείδης ΜΟΥΡΤΟΣ
 2. Ιωάννης ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
 3. Ιωάννης ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
 4. Χριστόφορος ΜΑΡΚΟΥ
 5. Ιωάννης ΣΚΡΙΑΠΑΣ
 6. Σμαράγδη ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗ
 7. Παναγιώτης ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ

Πηγή: protothema.gr

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 07/03/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτός από τα βασικά της καθήκοντα, η Αστυνομία επιτελεί και έναν κοινωνικό ρόλο στο πλαίσιο του οποίου, το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε εκδηλώσεις για την πρόληψη από τους κινδύνους του διαδικτύου, σε παιδιά δημοτικών σχολείων.

Ανάλογη εκδήλωση, που περιελάμβανε εξωστρεφείς δράσεις, για την ενημέρωση των παιδιών, όπως υπογράμμισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Γιάννης Νταλαχάνης, πραγματοποιήθηκε και στο Μεσολόγγι, με την συνεργασία της Γενικής Περιφερειακής Αστ. Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, της Α’ βαθμιας εκπαίδευσης του νομού μας, και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Σημαντική παράμετρο αποτέλεσε ο τρόπος με τον οποίο έγινε η ενημέρωση στα παιδιά, που ήταν μέσα από το παιχνίδι, ώστε να γίνει πιο κατανοητό το μήνυμα στην ηλικία των 9, 10 και 11 ετών, δηλαδή των τριών τελευταίων τάξεων του δημοτικού, όπως είπε ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου, Αντώνης Μπαρμπετάκης...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 07/03 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας κ. Ιωάννη Νταλαχάνη, ο οποίος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία στελεχών της Αστυνομίας, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 την Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα μας στο Μεσολόγγι.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου και ενημερώθηκαν για το έργο.

Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Σας ευχαριστούμε θερμότατα και ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29-11-2018 στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλου Παναγιώτη, επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας κ. Ιωάννη Νταλαχάνη και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαϊας κ. Νικολάου Κοτρωνιά.

Ο κ. Λουκόπουλος, κατά τη συζήτηση τόνισε το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ναύπακτος, ενώ ζήτησε ενίσχυση της δύναμης της αστυνομίας για ουσιαστικότερη αστυνόμευση.

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Λουκόπουλος η Ναύπακτος είναι μια τουριστική πόλη ζωντανή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και η αστυνόμευσή της δεν πρέπει να είναι εποχική.

 

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Νταλαχάνης, νέος επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Νταλαχάνη και η κ. Σταρακά τον συνεχάρη, ευχόμενη υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του επαναβεβαιώνοντας την αμέριστη στήριξη της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας για την προάσπιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Η κ. Χρ. Σταρακά, στο περιθώριο της εγκάρδιας συνάντησης, δήλωσε σχετικά: « Οι νέες μορφές που παίρνει διεθνώς η εγκληματικότητα στις πόλεις, την ύπαιθρο και τους δρόμους μας απαιτεί την συνεργασία και την συνδρομή όλων μας. Καθημερινά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσφέρουμε την αμέριστη στήριξή μας στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διατηρήσουμε το ύψιστο αγαθό της προσωπικής ασφάλειας και αξιοπρέπειας, άρα και την ελευθερία μας».

 

Ο Ιωάννης Νταλαχάνης είναι πλέον ο νέος αστυνοµικός διευθυντής Αιτωλίας µετά την µετακίνηση του Ανδρ. Τσαπικούνη στην Δ/νση Ασφάλειας Πατρών.

Ο νέος διευθυντής είναι από την Πάτρα, υπηρετούσε στην Δ.Α. Φωκίδας ως διευθυντής και ανέλαβε καθήκοντα την περασµένη Δευτέρα.

 

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Πάτρα, κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1995.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Παν/μίου Πατρών, κάτοχος Msc με κατεύθυνση «Νέες Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν/μίου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακού στο «Φαρμακευτικό Marketing» του Τμήματος Φαρμακευτικής και ομιλεί καλά Αγγλικά.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελικών Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει φοιτήσει στην Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ.

Υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως το Τ.Α. Ζακύνθου της Δ.Α. Ζακύνθου, το Α.Τ. Τρίπολης της Δ.Α. Αρκαδίας, το Επιτελείο της Δ.Α. Αχαΐας και το Επιτελείο της ΓΕ. ΠΕΡ. Δ. Α.  Δυτικής Ελλάδας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους. 

Η ΑΙΧΜΗ εύχεται καλή επιτυχία και άμεση παρέμβαση στα οξυμένα προβλήματα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία