Αγγελίες    Επικοινωνία

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. τη γιορτή λήξης της κατασκήνωσης των εκπαιδευομένων νέων του με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Στη γιορτή παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα διήρκησε από 5 έως 15 Ιουλίου 2019 και πραγματοποιήθηκε στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό του Κέντρο, στο Μεσολόγγι.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους:

- ο νέος Δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος

- η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Σοφία Λαναρά

- ο Πρόεδρος του ΕΨΥΠΕΑ κ. Σωτήρης Κωτσόπουλος

- Η ιδρύτρια και επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρία Τσούτσου.

 Η γιορτή ξεκίνησε με τους κατασκηνωτές του Εργαστηρίου που παρουσίασαν γυμναστικές επιδείξεις.

 Ακολούθησε η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων με υπέροχα ελληνικά τραγούδια.

 Η γιορτή έκλεισε με ένα γοητευτικό σεργάνι στη καταγάλανη Ελλάδα μας με το θεατρικό δρώμενο των εκπαιδευομένων νέων: «Πλώρη για το Αιγαίο…»

 Ευχαριστούμε θερμότατα τους χορηγούς μας:

- το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νικόλαο Καραπάνο

- τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

- την κα Βούλα Ζαφείρη

- το σκηνογράφο κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο

- την εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ

- την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ

- την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ

- το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ»

- το σούπερ μάρκετ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»

- το τυπογραφείο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

- τα κρεοπωλεία: Παπουτσόπουλος Ιωάννης, Ντάλλης Λάμπρος και Σκαρμούτσος Δημήτριος από το Μεσολόγγι, Λιανός και Φράγκος από το Αγρίνιο, Πατρινός και Φλάκα από το Αιτωλικό.

- τα ψαράδικα του Αιτωλικού: Λασκαράτος και Μπερερής

- όλες τις κυρίες για τις δωρεές τους σε είδη διατροφής και είδη καθαριότητας που προσέφεραν για την πραγματοποίηση της κατασκήνωσης καθώς

και όλες τις εθελόντριες φίλες του Εργαστηρίου μας για τα υπέροχα εδέσματα που ευγενώς προσέφεραν στην γιορτή μας.

Άλλη μια δράση του Φορέα μας, η κατασκήνωση, που παρέχεται εντελώς δωρεάν, τελειώνει απλά, γαλήνια με την χαρά διάχυτη στα πρόσωπα των νέων μας, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία μέσα από δραστηριότητες να απολαύσουν τη θάλασσα, την ομαδική ζωή, την φιλία καθώς και να ανακουφιστούν, για το διάστημα αυτό οι οικογένειές τους.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στα super market «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» για τις δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100,00 ευρώ που μας προσέφεραν, για την υλοποίηση του Κατασκηνωτικού μας Προγράμματος από 5 έως 15 Ιουλίου 2019 στο Ναυταθλητικό μας Κέντρο.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

 

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδρομών που πραγματοποιούμε, επισκέφθηκαν το πανέμορφο νησί του Ιονίου μας, τη Λευκάδα.

Ξεκινήσαμε με προσκύνημα στο Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης. Ακολούθησε ξενάγηση στο εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο, που παρουσιάζει την μακραίωνη εξέλιξη του νησιού και εντυπωσιαστήκαμε από τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Νομού της Λευκάδος.

Γευτήκαμε υπέροχο μεσημεριανό γεύμα σε ωραίο ρεστοράν της Λευκάδος. Επισκεφθήκαμε το γραφικό Νυδρί, θαυμάσαμε απέναντί του το Νησάκι Μαδουρή με το νεοκλασσικό αρχοντικό του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και απολαύσαμε το απογευματινό μας γλυκό και καφέ πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Τους νέους συνόδεψαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καθώς και εργαζόμενοι - συνοδοί.

Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας εμψυχώθηκαν, διασκέδασαν πολύ με την εμπειρία αυτή και επέστρεψαν με όμορφες εικόνες.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» για τις δωροεπιταγές συνολικής αξίας 150,00 ευρώ που μας προσέφεραν, για την υλοποίηση του Κατασκηνωτικού μας Προγράμματος από 5 έως 15 Ιουλίου 2019 στο Ναυταθλητικό μας Κέντρο.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στα πλαίσια του προγραμματισμού του για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά, που θα αρχίσει από το Σεπτέμβριο του 2019, ενημερώνει γονείς και κηδεμόνες ότι δέχεται αιτήσεις ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα προγράμματά του.

Τα Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στο Μεσολόγγι και Αγρίνιο παρέχουν πιστοποιημένες ποιοτικές υπηρεσίες (ποιοτικό σύστημα «ΕQUASS EXCELLENCE») στους εκπαιδευομένους του, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη των ατομικών και κοινωνικών τους δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και την κοινωνική τους ένταξη, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.ergpanel.gr.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :

Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου (2ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου-Αμφιλοχίας, τηλ. 26410-39750,39752)

Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Μεσολογγίου (Κύπρου & Αρχ. Δαμασκηνού, τηλ. 26310-25130,24468).

Ο Διευθυντής
Δημήτρης Χειμαριώτης

 

                                                 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» θα λειτουργήσει το Κατασκηνωτικό του Πρόγραμμα στο χώρο του Ναυταθλητικού μας Κέντρου στο Μεσολόγγι (περιοχή Πλώσταινα) το χρονικό διάστημα μεταξύ 5 και 15 Ιουλίου 2019, όπου οι νέοι μας επί δέκα ημέρες θα απολαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ποιοτικών υπηρεσιών άθλησης, ψυχαγωγίας, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν στους εκπαιδευόμενους νέους μας.

Απευθύνουμε έκκληση στους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συμβάλλουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, προσφέροντας τρόφιμα, χαρτικά είδη (χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, σερβιέτες, πάνες ακράτειας, χαρτί κουζίνας) και απορρυπαντικά (πλυντηρίου ρούχων, πλυντηρίου πιάτων, χλωρίνες, σαμπουάν και αφρόλουτρα).

Με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλλετε στην υλοποίηση του δύσκολου στόχου μας που είναι η προστασία της πιο ευαίσθητης και ευάλωτης κοινωνικής ομάδας ανθρώπων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που δεν μπορούν να διεκδικήσουν από μόνοι τους τίποτα στη ζωή.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Σελίδα 1 από 25

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία