Αγγελίες    Επικοινωνία

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 08/08/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Να αδειάσουν τα Επιτελεία από το πλεονάζον προσωπικό και να ενισχυθούν οι μάχιμες υπηρεσίες, ζητά με έγγραφό του προς όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, που δημοσιεύει το Katechaki, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι στα Επιτελεία αρκετών Διευθύνσεων έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αρκετά πάνω μάλιστα από τις οργανικές θέσεις που έχουν προβλεφθεί. Όπως σημειώνει ο Αντιστράτηγος Καραμαλάκης: «αυτό επηρεάζει αρνητικά την ομαλή λειτουργία, την απόδοση και την εν γένει εικόνα των Υπηρεσιών, προκαλεί δυσμενή σχόλια και λειτουργεί ανασταλτικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 08/08 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνο Σκούμα.

Κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του Ταξιάρχου οι κατωτέρω (30) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων:

 1. Γεώργιος ΜΠΑΛΛΑΣ
 2. Θωμάς ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 3. Αδάμ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ
 4. Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ
 5. Βασίλειος ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
 6. Ασημάκης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
 7. Ιωάννης ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ
 8. Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ
 9. Αντώνιος ΤΖΙΤΖΗΣ
 10. Δημήτριος ΜΠΑΚΟΛΑΣ
 11. Νικόλαος ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ
 12. Χρήστος ΚΑΜΠΥΛΗΣ
 13. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 14. Αικατερίνη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 15. Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 16. Χαράλαμπος ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
 17. Βασίλειος ΡΟΚΚΟΣ
 18. Ιωάννης ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ
 19. Δημήτριος ΠΕΤΣΑΣ
 20. Ηλίας ΡΟΥΣΣΟΣ
 21. Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
 22. Ανδρέας ΜΠΑΜΠΑΛΟΥΚΑΣ
 23. Σταύρος ΚΕΣΕΛΙΔΗΣ
 24. Στυλιανός ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ
 25. Γεώργιος ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
 26. Δημήτριος ΔΑΒΑΛΟΣ
 27. Απόστολος ΚΟΥΦΟΣ
 28. Ιωάννης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
 29. Δημήτριος ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
 30. Δημήτριος ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

Προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων (7) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

 1. Αριστείδης ΜΟΥΡΤΟΣ
 2. Ιωάννης ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
 3. Ιωάννης ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
 4. Χριστόφορος ΜΑΡΚΟΥ
 5. Ιωάννης ΣΚΡΙΑΠΑΣ
 6. Σμαράγδη ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗ
 7. Παναγιώτης ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ

Πηγή: protothema.gr

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Ιούνιο του έτους 2019 και για όλη την εδαφική της περιφέρεια. 

Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου του έτους 2019, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, (Διευθύνσεις Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας):

Α.  Συνελήφθησαν συνολικά 508 άτομα. Ειδικότερα:

 • 1

για ανθρωποκτονία

 • 24

για κλοπές/διαρρήξεις

 • 81

για ναρκωτικά

 • 32

για καταδιωκτικά έγγραφα

 • 191

για παράνομη είσοδο & παραμονή

 • 2

για διακίνηση λαθρομεταναστών

 • 21

για απάτες

 • 156

για λοιπά αδικήματα

 

Β. Εξιχνιάστηκαν συνολικά   -436-  υποθέσεις. Ειδικότερα:

 • 1

ανθρωποκτονία

 • 2

ληστεία

 • 104

κλοπές/διαρρήξεις

 • 71

ναρκωτικά

 • 258

λοιπά αδικήματα

 

Γ. Σημαντικές υποθέσεις κατά το μήνα Ιούνιο

  05-06-2019: Δηλώσεις σχετικά με εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται στη συστηματική διάπραξη εξαπατήσεων σε όλη την Ελλάδα

 21-06-2019: Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας ενέχονται σε δεκάδες κλοπές οχημάτων σε Αττική και Αχαΐα

  27-06-2019: Διακριβώθηκε η δράση συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε οικίες στην Ηλεία

Δ. Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:

 • 2,5

κιλά κάνναβης περίπου

 • 41

γραμμάρια ηρωίνης

 • 90

δενδρύλλια κάνναβης

 • 96

δισκία ναρκωτικών

 • 13.662

ευρώ

 • 34

μαχαίρια, στιλέτα, γκλοπ, γεμιστήρες

 • 11

κυνηγετικά όπλα

 • 1

Πολεμικό τυφέκιο

 • 8

πιστόλια, ρέπλικα, περίστροφα, κρότου

 • 219

φυσίγγια

 • 100

Πακέτα λαθραίων τσιγάρων

 • 3,5

Κιλά λαθραίου καπνού

 • 11

Κροτίδες, παιδικά αθύρματα, βεγγαλικά

 

Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ:

Καλημέρα σας,

Οι Υπηρεσίες Ασφαλείας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας συνεχίζουν σταθερά, με υπευθυνότητα και συνέπεια τον αγώνα τους απέναντι στα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα.

Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών χειρίστηκαν με επιτυχία ακόμη μια πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη συστηματική και κατ επάγγελμα διάπραξη κλοπών αυτοκινήτων και την περαιτέρω παράνομη πώλησή τους

Πιο συγκεκριμένα,  συλλάβαμε συνολικά δεκατέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο αρχηγός της, ενώ οι αστυνομικοί μέχρι σήμερα έχουν εξιχνιάσει συνολικά εκατό δέκα κλοπές οχημάτων και η έρευνα συνεχίζεται.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης , τοποθετείται γεωγραφικά σε πολλές περιοχές της Χώρας και για την εξάρθρωσή της πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε Αχαΐα, Αττική και περιοχές της Ημαθίας.

Επιπλέον, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από την παράνομη δράση τους ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει και κατασχέσει 70 κλεμμένα οχήματα για τα οποία έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, ώστε να αποδοθούν το συντομότερο δυνατό στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, και επιπλέον εξετάζουμε ως προς την νομιμότητά τους πολλές ακόμα πωλήσεις οχημάτων.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης μέσα από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη ερευνά τους, προσέφεραν σημαντικές Υπηρεσίες στην κοινωνία εξαρθρώνοντας ένα μεγάλο εγκληματικό δίκτυο.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ το Διοικητή και το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι για ακόμη μια φορά  με υπευθυνότητα και ζήλο, προσέφεραν σημαντικά στην Ασφάλεια των πολιτών.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας για την σημαντική συνδρομή τους στις έρευνες.

Σας ευχαριστώ.

Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Βασίλειος ΤΣΟΥΡΑΣ

Καλημέρα σας,

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνεχίζουν με επιτυχία τον αδιάκοπο αγώνα μας, απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, που πλήττει μεγάλο αριθμό πολιτών.

Απόδειξη αυτών των επιτυχιών είναι η εξιχνίαση των (110) κλοπών οχημάτων, η σύλληψη των 14 μελών της εγκληματικής οργάνωσης, η ταυτοποίηση ακόμη επτά συνεργών τους και η ανεύρεση μεγάλου αριθμού κλεμμένων οχημάτων τα οποία θα τα επιστρέψουμε στους κατόχους τους.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξετάζονται ακόμη (70) περιπτώσεις πώλησης οχημάτων από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να διακριβωθεί αν και αυτά είναι προϊόντα κλοπής.

Θα ήθελα λοιπόν να συγχαρώ τον Διοικητή και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διότι ενισχύουν το κοινωνικό αγαθό της ασφάλειας, συνεχίζοντας, σταθερά και άοκνα την συστηματική δουλειά τους, σε ότι αφορά την καταπολέμηση των εγκληματικών οργανώσεων και την εξάλειψή τους.

Σας ευχαριστώ.

 

Προϊστάμενος Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνόμος Β΄ Ιγνάτιος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Καλημέρα σας,

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες  20/6/2019, στην Αχαΐα, στην Αττική και στην Βέροια Ημαθίας από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 13 άνδρες, ηλικίας από 25 έως 48 ετών ετών, καθώς και μια 30χρονη.

Η σύλληψή των δραστών πραγματοποιήθηκε έπειτα από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε Πατρών, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση πλαστογραφία διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία, παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Με τις ίδιες κατά περίπτωση κατηγορίες βαρύνονται ακόμη εννέα άτομα συνεργοί των δραστών τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πρόεκυψε ότι οι δράστες, από το έτος 2011 είχαν συστήσει δομημένη εγκληματική οργάνωση με αρχηγό 48χρονο ημεδαπό που έχει συλληφθεί.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης αναπτύχτηκε στο πεδίο της συστηματικής διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και πιο συγκεκριμένα κλοπών αυτοκινήτων.

Από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξιχνιάσθηκαν συνολικά (110) κλοπές αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές κυρίως της Αχαΐας και της Αττικής, ενώ εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (70) κλεμμένα οχήματα, τα οποία θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στους κατόχους τους.

Ως προς την μεθοδολογία της δράσης, διακριβώθηκε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφού διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων κυρίως  μικρού κυβισμού , με καλή μεταπωλητική αξία, στην συνέχεια παραποιούσαν τα χαρακτηριστικά τους και τα διέθεσαν προς πώληση (είτε αυτούσια είτε τμηματικά ως εξαρτήματα) σε άλλους πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εγκληματική οργάνωση, είχε αναπτύξει «Δίκτυο Πελατών», φθάνοντας στο σημείο να διαπράττει κλοπές κατά παραγγελία, δηλαδή αφαιρούσαν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων, κυρίως για να αντικαταστήσουν άλλα ιδίου τύπου που είχαν υποστεί βλάβες ή φθορές.

Επίσης σε πολλές περιπτώσεις αναζητούσαν οχήματα που είχαν υποστεί βλάβες λόγω τροχαίου ατυχήματος, μέσω ιστοσελίδων αλλά και με φυσική παρουσία σε συνεργεία αυτοκινήτων, ακόμη και στο εξωτερικό, τα οποία αγόραζαν και στην συνέχεια τα εισήγαγαν στην Χώρα ,όπου  τα ταξινομούσαν.

Έπειτα, είτε τοποθετούσαν ανταλλακτικά από τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε αυτά που είχαν βλάβη ,είτε πλαστογραφούσαν στους αριθμούς πλαισίου των κλεμμένων αυτοκινήτων, τους αριθμούς πλαισίου που είχαν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα και τα παρουσίαζαν ως «νόμιμα».

Για να καλύπτουν οι δράστες τα ίχνη τους, σε περίπτωση αποσυναρμολόγησης οχημάτων, εξαφάνιζαν τα μέρη τα οποία περίσσευαν και μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των κλεμμένων αυτοκινήτων, τα οποία κατέστρεφαν σε διαλυτήρια μετάλλων.

Επίσης για να μην εντοπίζονται από τις Αρχές, οι δράστες, αφού  αφαιρούσαν τα οχήματα, τα εγκατέλειπαν για μικρό χρονικό διάστημα σε γειτονικές περιοχές και όταν εξασφάλιζαν ότι δεν είχαν αναζητηθεί μέσω συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού (GPS),τα μετέφεραν σε ελεγχόμενους χώρους και κυρίως σε τέσσερα συνεργεία αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσε η οργάνωση. 

          Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού, παρουσία δικαστικού λειτουργού σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους των συλληφθέντων, βρήκαν και κατάσχεσαν:

 • (500) γραμμάρια κάνναβης και αναβολικά δισκία,
 • ένα πιστόλι,
 • (15) φυσίγγια πυροβόλου όπλου διάφορων διαμετρημάτων,
 • πλήθος παραποιημένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων καθώς επίσης διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για αυτό το σκοπό

Στο σημείο αυτό ολοκληρώνεται η παρουσίαση και μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις στον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ.

Σας ευχαριστώ

Προήχθη ο Νικόλαος Κοτρωνιάς

Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς παίρνοντας την θέση του Κων/νου Στεφανόπουλου.

Ο κ. Κοτρωνιάς ήταν μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας ενώ στο παρελθόν διατέλεσε και Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας, κατάγεται δε από τη Ναυπακτία.

Η ΑΙΧΜΗ εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:

 • Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής.
 • Αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
 • Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους - εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.
 • Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
 • Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).
 • Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.).
 • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.
 • Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της Χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.
 • Ενημέρωση των πολιτών μέσω του Γραφείου Τύπου, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.

Επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί παρακαλούνται:

 • να ενημερώνονται για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου,
 • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
 • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
 • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
 • σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Σελίδα 1 από 11

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία