Αγγελίες    Επικοινωνία

«Θα λειτουργήσει σύντομα ο κλιματισμός στο ΤΕΙ»…

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Θα αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη στον κλιματισμό του ΤΕΙ Μεσολογγίου, παρόλο που, όπως λένε οι μηχανολόγοι, είναι σοβαρή και χρειάζεται χρόνο για να γίνει.

Από την ώρα που εντοπίστηκε η βλάβη στο κεντρικό σύστημα, έγινε προσπάθεια να δουλέψει ο κλιματισμός έστω και προσωρινά για την περίοδο της εξεταστικής, όμως δεν κατέστη δυνατόν. Ενήμεροι από την πρώτη στιγμή ήταν και η τεχνική υπηρεσία του ΤΕΙ και ο Πρύτανης, ενώ ζητήθηκε και από εξωτερικό συνεργάτη να παρέμβει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  Εν τω μεταξύ υπήρχε στον αέρα διαγωνισμός για την αποκατάσταση της βλάβης όμως επειδή ο χρόνος για την εξεταστική ήταν πιεστικός δόθηκε εντολή να προχωρήσει η επισκευή με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Υπολογίζεται ότι εντός της ημέρας το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Οι φοιτητές πάντως τις δυο πρώτες ημέρες της εξεταστικής αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα με την αφόρητη ζέστη, αν και όπως  υπογραμμίζεται ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αίθουσες για τις εξετάσεις που διαθέτουν καλύτερο αερισμό. Αν δεν συνέβη κάτι τέτοιο, σίγουρα η ευθύνη δεν ανήκει στους φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν έντονα.  

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία