Αγγελίες    Επικοινωνία

Περί ΤΕΙ: Τριανταφύλλου και Καραπάνος να μην ποιούν την νήσσαν!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δήλωση του Πάνου Παπαδόπουλου στην ΑΙΧΜΗ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αγαπητή ΑΙΧΜΗ,

Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος κ. Β Τριανταφύλλου, με αφορμή σχετικό μου άρθρο – παρέμβαση αναφορικά με τη Σχολή Λογιστικής του ΤΕΙ και όχι μόνο, σφυρίζει αδιάφορα θεωρώντας ότι τρώμε τελείως κουτόχορτο. «Η Σύγκλητος δεν δέχεται καθοδήγηση» όσα λέει ο Παπαδόπουλος «δεν ισχύουν» και «δεν γνωρίζει τι έχει γίνει μέσα στην Επιτροπή» και άλλα γραφικά.

Σας καλώ λοιπόν πάραυτα κ. Πρόεδρε, να ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ότι η απόφαση της Συγκλήτου για το συγκεκριμένο ζήτημα πάρθηκε με ψήφους 12-11 για να μην επιστρέψει το τμήμα στο Μεσολόγγι το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 και μάλιστα η 12η ΨΗΦΟΣ ήταν η δική σας! Ναι ή όχι; Αν ναι, πρέπει τουλάχιστον να αισχύνεστε τη στιγμή που Πατρινοί, μέλη της Συγκλήτου, ψήφισαν να εφαρμοστεί ο νόμος!!!

Ως προς το “ογκόλιθο” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Καραπάνο, επιθυμώ να δηλώσω ότι αποτελεί πάγια τακτική του να… πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Τα περί ομοϊδεατών και άλλες αστειότητες να τις εκτοξεύει εκεί που μπορεί – αν μπορεί – πλέον… Εξάλλου οι δικοί του ομοϊδεάτες διέλυσαν ουσιαστικά το ΤΕΙ Μεσολογγίου! Επιπροσθέτως “ανοίγεται” πλέον ξεκάθαρα μπροστά μας το θεάρεστο έργο της Δημοτικής Αρχή, όπως αυτό αποτυπώνεται σε ΤΕΙ, Λιμάνι, Μαρίνα, Λιμνοθάλασσα, Στρατόπεδο και άλλα ουκ έστιν αριθμός…

ΥΓ. Ο Δήμος μπορεί να είναι “αναρμόδιος” αλλά δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα. Κάντε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και καλέστε τους φορείς της πόλης, αντί να περιοδεύετε ανά τας οδούς και τας ρίμας.

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία