Αγγελίες    Επικοινωνία

Δωρεάν εξετάσεις για τους φοιτητές του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στo πλαίσιo του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος που γιορτάζεται κάθε χρόνο από τις 7 έως τις 11 Μαΐου, στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εξετάσεις τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 για τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι , για το καρκίνο του Δέρματος από την κυρία Καρέτσου – Βέλτσιστα Αγγελική Ιατρό Δερματολόγο -Αφροδισιολόγο.

Στην εξέταση συμμετείχε μεγάλος αριθμός φοιτητών και εκφράστηκε σαφέστατη η επιθυμία των συμμετεχόντων να επαναληφθούν τέτοιες δράσεις.

Αξιότιμη κυρία, Kαρέτσου – Βελτσίστα

Mε την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια σας που έχετε αναπτύξει με το Ίδρυμά μας.

Υπό τις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, εκτιμούμε ιδιαίτερα την σημαντικότατη προσφορά σας να παρέχετε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σας στους φοιτητές μας.

Τέτοιου είδους ενέργειες επαινούνται όχι μόνο από τους ωφελούμενους αλλά και από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και την Κοινωνία γενικότερα και λειτουργούν ως παραδείγματα προς μίμηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά και εκτιμούμε βαθύτατα την προσφορά σας.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία