Αγγελίες    Επικοινωνία

ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου: Εξελέγη ο Λάμπρος Κοντομήτσος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αριθμός - ρεκόρ στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. από την πόλη του Μεσολογγίου. Οι ψηφίσαντες ανέρχονται συνολικά σε 903 άτομα και το αποτέλεσμα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι το εξής:

Λάμπρος Κοντομήτσος: 380 ψήφοι

Μέμη Γούργαρη: 280 ψήφοι

Γιώργος Μέρης: 220 ψήφοι

Σε δήλωσή του στην ΑΙΧΜΗ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος τονίζει:

"Σήμερα κέρδισε η Νέα Δημοκρατία. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη που μέσα από αξιοκρατικές και αδιάβλητες διαδικασίες επανέφερε την διαφάνεια στο κόμμα. Από αύριο όλοι μαζί, ενωμένοι για το καλό του τόπου και της παράταξης. Σύντομα αυτοδύναμη κυβέρνηση!

 

 

Ιδιαίτερα ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η μέχρι στιγμής συμμετοχή στο εκλογικό τμήμα του Μεσολογγίου για την ανάδειξη προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ αλλά και συνέδρων και μελών της ΝΟ.Δ.Ε.

Έως τις 12:30 το μεσημέρι περίπου είχαν ψηφίσει 350 άτομα. Η διαδικασία κυλάει ομαλά χωρίς να έχουν σημειωθεί προβλήματα και οι υποψήφιοι αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα. Η κάλπη θα κλείσει στις 7 το απόγευμα.

Υποψήφιοι για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου είναι η Μέμη Γούργαρη, Λάμπρος Κοντομήτσος και Γιώργος Μέρης.

Πάντως υπήρξαν και κάποιες αψιμαχίες καθώς από πολλές πλευρές ακούστηκε πως γράφτηκαν μέλη του κόμματος και άτομα εκτός του δήμου Μεσολογγίου με σκοπό να υποστηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο. 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία