Αγγελίες    Επικοινωνία

Ρώσοι τουρίστες ανακαλύπτουν το Μεσολόγγι!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Συνεργασίες και αφίξεις επισκεπτών προανήγγειλε ο Τ. Σκαρμούτσος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Για μια πρώτη ανταπόκριση των τουριστικών πρακτόρων στην προσπάθεια του δήμου για προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Τ. Σκαρμούτσος.

Σήμερα βρέθηκε στην πόλη τουριστική πράκτορας από τη Ρωσία μαζί με συνεργάτες της ως συνέχεια της επίσκεψης του Οκτωβρίου από την οποία είχε μείνει εντυπωσιασμένη. Ο κ. Σκαρμούτσος αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Τα πρώτα αποτελέσματα προσέλκυσης ξένων τουριστών στο Μεσολόγγι είναι πλέον εμφανή! Απόψε συναντήθηκα με τουριστική πράκτορα από τη Ρωσία και τους συνεργάτες της, η οποία μετά τη φιλοξενία μας τον Οκτώβριο στο Μεσολόγγι, εντυπωσιάστηκε και πρόβαλε την περιοχή μας τουριστικά στη χώρα της και την ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό!!

Τότε ξεναγήθηκε στην περιοχή και της παρουσιάσαμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τα αξιοθέατα. Σήμερα προχωράμε σε συνεργασία και το καλοκαίρι τουρίστες από Ρωσία θα επισκεφθούν το Μεσολόγγι για αρκετές μέρες. Εκτός απροόπτου θα έρθουν και αθλητές παιδιά. Με μεγάλη χαρά θα είμαστε δίπλα τους και ο Δήμος αρωγός σε ότι μας χρειαστούν.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσω και άλλες συνεργασίες με άλλες γειτονικές χώρες. Όλα αυτά μαζί με τη συνεργασία με το Πανελλήνιο σύνδεσμο Ρευματοπαθών Ελλάδας που γίνεται για πρώτη φορά θα αλλάξουν το τουριστικό τοπίο του δήμου μας", καταλήγει ο κ. Σκαρμούτσος.

Η πράκτορας κα Σαμοϊλένκο αναφέρει τα εξής: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα ταξιδιού με ομάδα από τη Μόσχα για inspection στους χώρους διαμονής και στις δραστηριότητες που προσφέρει η Discover Mesologgi με την συνεργασία της Τουριστικής επιτροπής Ιεράς Πόλης Δήμου Μεσολογγίου! Ευχαριστούμε τους φίλους μας για ζεστή φιλοξενία.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία