Αγγελίες    Επικοινωνία

Βράβευση για τη Σχολή Μαγειρικής ΟΑΕΔ Μεσολογγίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες και τους/τις εκπαιδευτικούς της ΕΠΑΣ Μαθητείας Μεσολογγίου για τη συμμετοχή της ειδικότητας «Μαγειρικής Τέχνης» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, όπως και τη μαθήτρια Ελένη Δημοπούλου για τη διάκριση, με το Χάλκινο Μετάλλιο, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «Greek Chef 2018» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης με πλήθος συμμετεχόντων και κριτές καταξιωμένους chef.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η προβολή των τοπικών προϊόντων της ελληνικής κουζίνας και της Μεσογειακής διατροφής. Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Μεσολογγίου συμμετέχει και κατακτά μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον διαγωνισμό Greek Chef. Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ οι μαθήτριες Μαρία Κουτρομάνου και Γεωργία Καρύτσα είχαν κατακτήσει επίσης το χάλκινο μετάλλιο.

Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν την αξιοπιστία του συστήματος Μαθητείας και τις πολύ καλές επιδόσεις των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία