Αγγελίες    Επικοινωνία

Διαγράμμιση στον επικίνδυνο κόμβο του ΚΤΕΟ Μεσολογγίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Εργασίες διαγράμμισης σε επικίνδυνα σημεία ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι αρχής γεννωμένης από τον κόμβο του ΚΤΕΟ.

Μετά από αίτημα του διοικητή της τροχαίας Μεσολογγίου, Νίκου Καμπά, επιλέχθηκε αυτό το σημείο, δεδομένου ότι δεν διαθέτει φωτισμό και ο κίνδυνος ατυχήματος κατά τις νυχτερινές ώρες είναι ορατός. Άλλωστε στο σημείο αυτό παλιότερα χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Έτσι με την επίβλεψη της τροχαίας έγινε η διαγράμμιση, ενώ, όπως είπε ο κ. Καμπάς, είναι απαραίτητη και η τοποθέτηση αντανακλαστικών στο οδόστρωμα, τα λεγόμενα μάτια της γάτας, ώστε να παρέχεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στη διέλευση των οχημάτων. Τα χρήματα για την προμήθεια των υλικών διατέθηκαν από την ΤΕΡΝΑ.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει διαγράμμιση στις διαβάσεις πεζών, έξω από τα σχολεία, ενώ ήδη έγινε και η προμήθεια 75 πινακίδων σήμανσης που θα τοποθετηθούν στους δρόμους της πόλης. Ο κ. Καμπάς, με την ανάληψη των καθηκόντων του στην τροχαία Μεσολογγίου και βλέποντας αυτές τις σοβαρές ελλείψεις, καταβάλει προσπάθειες για την κάλυψη των κενών.

Επί τη ευκαιρία άκρως επείγουσα είναι και η διαγράμμιση και στο τμήμα Μεσολόγγι - Αιτωλικό το οποίο διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες αυτοκίνητα. Η διαγράμμιση βοηθά πολύ τους οδηγούς, ιδίως τη νύχτα όπου στο δρόμο επικρατεί σκοτάδι και έχουν γίνει πολλά ατυχήματα. Περιμένουμε και γι' αυτό το θέμα καλά νέα από το δήμο, την Περιφέρεια και την Τροχαία.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία