Αγγελίες    Επικοινωνία

Στην Αποκεντρωμένη η «Λιμνοθάλλαζα» για τα βιορευστά του Ευηνοχωρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Μεσολόγγι πήγαν τα μέλη της ομάδας «Λιμνοθάλλαζα», καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Μαργαρίτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Κούστας και εκπρόσωποι φορέων όπως ο Εμπορικός Σύλλογος και άλλοι.

Αρχικά συγκεντρώθηκαν έξω από την Περιφερειακή Ενότητα, όπου ανήρτησαν πανό, διαμαρτυρόμενοι για την συνέχιση της κατασκευής των μονάδων βιορευστών στο Ευηνοχώρι. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα γραφεία της Αποκεντρωμένης, απ΄ όπου επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον συντονιστή κ. Παπαθεοδώρου, θέτοντάς του το αίτημά τους για σταμάτημα των εργασιών και νομική επανεξέταση της αδειοδότησης. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και όπως ενημέρωσε ο κ. Παπαθεοδώρου την επόμενη εβδομάδα ο ίδιος και άλλοι συντονιστές θα έχουν συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκ. Φάμελλο, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τέτοιου είδους μονάδες που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν πανελλαδικά.

Σε αυτή τη συνάντηση ζήτησαν να παραβρίσκονται και εκπρόσωποι της ομάδας «Λιμνοθάλλαζα» για να θέσουν στον κ. Φάμελλο το θέμα και να ζητήσουν την ακύρωση της επένδυσης στον κάμπο του Ευηνοχωρίου. Ταυτόχρονα με τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν και τις νομικές ενέργειες που έχουν στη διάθεσή τους και ήδη κατέθεσαν στην Εισαγγελία αίτημα, ώστε να δοθεί εντολή στην Πολεοδομία του δήμου για το σταμάτημα των εργασιών.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία