Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο καρκίνος του μαστού αφορά όλες τις γυναίκες…
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

«Ανάμεσα στον αισθησιασμό και τον φόβο» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου στο Μεσολόγγι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μια εξαιρετική και ιδιαίτερα χρήσιμη ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι.

«Ανάμεσα στον αισθησιασμό και τον φόβο» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης στην οποία ομιλητές θα είναι: ο Ακτινοδιαγνώστης και Διευθυντής του Τμήματος Ψηφιακής Μαστογραφίας του νοσοκομείου Μεσολογγίου Δημ. Καγιαβίδης που θα αναπτύξει το θέμα: «Επιδημιολογία-αίτια του καρκίνου του μαστού», η Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Μαρία Περπερίδη, που θα μιλήσει για την «Διατροφή και καρκίνος του μαστού», ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, Αρ. Μπίας, που θα αναπτύξει το θέμα: «Πρόληψη καρκίνου του μαστού», ο Χειρουργός, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Νοσοκομείου Μεσολογγίου Αν. Ντάτσης, που θα μιλήσει για την «Θεραπεία του καρκίνου του μαστού» και ο Ψυχίατρος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ Νοσοκομείου Μεσολογγίου Β. Μπρούμας αναπτύσσοντας το θέμα «Η ψυχολογία της γυναίκας με καρκίνο». Η εκδήλωση θα κλείσει με συζήτηση, ενώ οι ομιλητές θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα βοηθήσει όλες τις γυναίκες με την ενημέρωση που θα τους παρέχει.  

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Διευθυντή του Τμήματος Ψηφιακής Μαστογραφίας η οποία φυσικά στηρίζεται από το νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ΑΙΧΜΗ.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία