Αγγελίες    Επικοινωνία

Έργο τέχνης το δημοτικό σχολείο Κεφαλοβρύσου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μια υπέροχη προσπάθεια πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κεφαλοβρύσου Αιτωλικού αναδεικνύοντας τον εξωτερικό χώρο του Σχολείου.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Προϊστάμενος του Σχολείου κ. Νεκτάριος Δροσοπαναγιώτης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων εργάστηκαν πυρετωδώς για την ανανέωση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Εκτελέστηκαν απαραίτητες εργασίες επιχρωμάτισης του κτιρίου ενώ τους εξωτερικούς τοίχους του κοσμούν πλέον γιγάντιες παιδικές τοιχογραφίες που φιλοτέχνησε προσωπικά η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιουλία Παναγιωτοπούλου.

«Στόχος μας είναι η πλήρης ανανέωση του προαύλιου χώρου μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης δραστηριοτήτων για όλη τη νεολαία του χωριού μας. Η προσπάθειά μας απαιτεί τη συνεισφορά μας σε προσωπική εργασία και την εξεύρεση λύσεων για οικονομικούς πόρους, καθώς η κρατική βοήθεια που μας παρέχεται είναι λιγοστή» δηλώνει η ίδια. «Βέβαια, όταν υπάρχει συνεργασία και συμμετοχή, τα προβλήματα ξεπερνώνται».

Θερμά συγχαρητήρια για το έξοχο αποτέλεσμα και ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο την προσπάθειά τους.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία