Αγγελίες    Επικοινωνία

Την επανεξέταση των μονάδων του Ευηνοχωρίου υποσχέθηκε η Αποκεντρωμένη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Με στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης συναντήθηκαν σήμερα μέλη της ομάδας «Λιμνοθάλλαζα», σε ένα ραντεβού που ορίστηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου, ο οποίος ήταν παρών, για το θέμα των μονάδων παραγωγής ενέργειας που γίνονται στο Ευηνοχώρι.

Τα μέλη της ομάδας ανέφεραν στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης τα κενά που έχουν διαπιστώσει οι ίδιοι στις μελέτες των μονάδων, μετά την έρευνα που έκαναν με την βοήθεια επιστημόνων. Τα κενά αυτά αφορούν στο ότι οι επενδυτές παραπλάνησαν την Αποκεντρωμένη αποκρύπτοντας στοιχεία που δείχνουν ότι θα προκύψει ρύπανση στο περιβάλλον από την λειτουργία των μονάδων, ζητώντας μάλιστα την άμεση ανάκληση των αδειών.

Ο δήμαρχος παρέδωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που εκφράζει την αντίθεση του Σώματος στην δημιουργία όχι μόνο αυτών των μονάδων αλλά και όσων επιχειρηθούν στο μέλλον.

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες που ήταν στην συνάντηση, υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν το θέμα με κάθε λεπτομέρεια με την βοήθεια επιστημόνων και αν όντως υπάρχουν κενά και παραλείψεις θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία