Αγγελίες    Επικοινωνία

Και οι Ενώσεις Μεσολογγίου και Αγρινίου στην Έκθεση
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

"Όλοι οι τοπικοί παραγωγοί να είναι στην Έκθεση", τονίζει ο δήμαρχος σε ανοικτό κάλεσμα καθώς υπάρχουν ευκαιρίες για εξαγωγές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Αναπτυξιακή Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών, απευθύνει  στους παραγωγούς και μεταποιητές τοπικών προϊόντων, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος.

Η συμμετοχή τριών μεγάλων Επιμελητηρίων, του Ελληνοκινεζικού, του Ελληνοβουλγαρικού και του Ελληνοτουρκικού, ανοίγουν δρόμους για την εξαγωγή των τοπικών προϊόντων. Έτσι, λοιπόν, η επαφή των δυο πλευρών είναι απαραίτητη για να μπορέσουν να κλείσουν συμφωνίες εξαγωγής. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Έκθεση, τόσο με τη νέα όσο και με την παλιά της μορφή, τρία μεγάλα Επιμελητήρια και επειδή τα προϊόντα της περιοχής του Μεσολογγίου είναι ποιοτικά, μπορούν να φθάσουν σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, περίπτερα θα έχουν και οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου και Αγρινίου. Η πρώτη πέρυσι δεν είχε καθόλου παρουσία.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία