Αγγελίες    Επικοινωνία

Για το Σεπτέμβρη πάει η έκθεση του Μεσολογγίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Στις αρχές Σεπτέμβρη μετακινήθηκε η Αναπτυξιακή Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών που επρόκειτο να γίνει το τελευταίο τετραήμερο του Ιουλίου στο Μεσολόγγι.

Δεδομένου ότι η εταιρεία που ανέλαβε τη διοργάνωση δεν προσήλθε να υπογράψει το συμφωνητικό με την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου, η τελευταία αποφάσισε να αναβάλει την διεξαγωγή, αφού μεσολάβησαν και κάποια τεχνικά ζητήματα που δεν μπορούσαν να επιλυθούν άμεσα, με σημαντικότερο αυτό του κλιματισμού του χώρου της έκθεσης, που απαιτούσε αδειoδοτήσεις για αύξηση της ισχύος του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το συμφωνητικό περιελάμβανε και ποινικές ρήτρες στην περίπτωση που δεν τηρούνταν κάποιο από τα συμφωνηθέντα, πράγμα που μάλλον δεν ικανοποιούσε τον διοργανωτή. Εκτός των άλλων τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και διάφορες άλλες πληροφορίες που έκαναν την δημοτική αρχή να είναι επιφυλακτική.

Έτσι λοιπόν και προκειμένου ο δήμος να είναι κατοχυρωμένος ότι δεν θα πάει κάτι στραβά αποφάσισε να αναβάλλει την Έκθεση για την περίοδο που ήταν θεσμοθετημένη από το 2011 και μετά...

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Τάσος Σκαρμούτσος, αναφέρει:

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, μεταθέτει την ημερομηνία έναρξης της 2ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για το πρώτο 15μερο του Σεπτεμβρίου 2017.

Οι λόγοι που υποδεικνύουν την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης και διεξαγωγής της έκθεσης αφορούν:

Α) Την απαραίτητη ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων για την κάλυψη των αναγκών. Σύμφωνα με την εισήγηση του εντεταλμένου Μηχανικού της κατασκευάστριας εταιρείας, τέθηκαν σοβαρά τεχνικά ζητήματα σχετικά με την διαδικασία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας έως την -αρχικά -προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης της έκθεσης και ειδικότερα η αίτηση για ν. 6 παροχή στον ΔΕΔΔΗΕ για την περιοχή του λιμένα Μεσολογγίου.

Β) Για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών πυρασφάλειας και κλιματισμού, σύμφωνα με σχετική εισήγηση της κατασκευάστριας εταιρείας.

Η διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου, των υποστηρικτών και των 75 και πλέον - έως σήμερα - εκθετών, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Κάθε άλλη ερμηνεία ή προσπάθεια εξυπηρέτησης μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, προκαλεί μόνο ζημία στην συλλογική προσπάθεια Δήμου και φορέων για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού

Αναστάσιος Σκαρμούτσος

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία