Αγγελίες    Επικοινωνία

Ενημερωτική επίσκεψη στρατιωτών στο Φ.Δ./Λ.Μ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σαράντα στρατιωτών του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων στο Κέντρο Πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού.

Οι στρατιώτες ενημερώθηκαν για το Εθνικό Πάρκο Μεσολογγίου - Αιτωλικού από τα στελέχη του Φορέα κ. Καρανίκα Μαλβίνα και κ. Κασβίκη Ιωάννη, περιηγήθηκαν στον χώρο της Έκθεσης του Φορέα και στην συνέχεια ο Συντονιστής του Φ.Δ./Λ.Μ. κ. Σελιμάς Ιωάννης, παρέδωσε το Λεύκωμα με τα πουλιά του Εθνικού Πάρκου στον Ταγματάρχη κ. Πλούμη Δημήτριο.

Ο Φ.Δ./Λ.Μ. και ο Διοικητής του στρατοπέδου του Μεσολογγίου, Σ/χης (ΠΖ) Σπύρου Δημήτριος, προτίθενται να συνεχίσουν την συνεργασία τους με επισκέψεις στο πεδίο για ορνιθοπαρατήρηση καθώς και με την συμμετοχή στρατιωτών σε διάφορες μελλοντικές δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Φορέας, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία