Αγγελίες    Επικοινωνία

Έδωσε σημεία ζωής ο επιχειρηματίας από το Μεσολόγγι

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο υπήρξε επικοινωνία του αγνοουμένου με την κόρη του και τους δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του.

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας μετά τη δήλωση εξαφάνισης ενός 60χρονου Μεσολογγίτη, πολύ γνωστού επιχειρηματία. 

Ο Γ.Σ. έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η οικογένειά του ανησυχώντας έκανε σχετική δήλωση στην αστυνομία, η οποία τον αναζητά παντού δίνοντας σήμα σε όλη τη χώρα, καθώς η οικογένεια δεν γνώριζε τον προορισμό του 60χρονου, προκειμένου να μπορέσει να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Φεύγοντας ο άνδρας άφησε το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι και έτσι δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μαζί του. Πάντως σύμφωνα με τους οικείους του δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και η εξαφάνισή του έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Γ.Σ. δεν βρίσκεται στην περιοχή του Μεσολογγίου καθώς από τις κάμερες της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου προκύπτει ότι το αυτοκίνητο πέρασε από εκεί αλλά στην συνέχεια δεν φαίνεται η πορεία που ακολούθησε.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία