Αγγελίες    Επικοινωνία

«Η αλήθεια για τις βλάβες του πεπαλαιωμένου δικτύου του Μεσολογγίου»

Απάντηση σε ανακρίβειες του επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κου Παπαδόπουλου Παναγιώτη

Κύριε Παπαδόπουλε,

Πραγματικά σήμερα η πόλη του Μεσολογγίου έμεινε χωρίς νερό από βλάβη στο ίδιο σημείο, μόνο που τώρα ήταν λίγο πιο δίπλα, στο πενήντα ετών χαλύβδινο εξάρτημα Φ250.

Αναδεικνύει λοιπόν το πρόβλημα, ότι επισκευάζουμε την μία βλάβη και την επόμενη μέρα σπάζει δίπλα, με συνέπεια ο κόσμος να θεωρεί ότι η ΔΕΥΑΜ δεν αποκαθιστά σωστά τις βλάβες.

Άρα, η απόλυτη αλήθεια είναι ότι το δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Μεσολογγίου, ηλικίας 50 ετών, έχει ανάγκη άμεσης και ολικής αντικατάστασης. Και σας παρακαλούμε, αν και εσείς μπορείτε, με την προσωπική σας παρέμβαση, να βοηθήσετε στην χρηματοδότηση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι η πίεση λειτουργίας του δικτύου δεν έχει μεταβληθεί. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μην κινδυνολογείτε εστιάζοντας σε θέματα που δεν γνωρίζετε προκαλώντας ανησυχία και πανικό.

Τώρα, όσον αφορά στο υστερόγραφό σας (2), θα παρακαλούσαμε να μας πείτε την δική σας πρόταση για την υδροδότηση του Αιτωλικού, Κεφαλοβρύσου, Χαλικιού και Μαγούλες.   

Με σεβασμό και εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Κοντογιάννης Γιώργος

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία