Αγγελίες    Επικοινωνία

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται η Δωρεά ενός (1) κλιματιστικού PANASONIC 24’’ από τον συμπολίτη κ. Σπύρο Αντωνόπουλο.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Σπύρο Αντωνόπουλο για την ευγενική του αυτή χειρονομία.

Η αποδοχή της Δωρεάς θα γίνει σε προσεχές Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Από την Διοίκηση
του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Εκτός πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέο διοικητή έμεινε το νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά την ανάγνωση του σχετικού ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε χτες.

Το υπουργείο Υγείας προτίθεται να αντικαταστήσει αρκετούς διοικητές στους οποίους δεν περιλαμβάνονται τα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου. Ειδικά για το νοσοκομείο της πρωτεύουσας του νομού ο επί δυόμισι χρόνια διοικητής Πάνος Παπαδόπουλος παραμένει στην θέση του μέχρι την λήξη της θητείας του, τον Απρίλιο του 2020. Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο ότι προς τιμήν της η νέα κυβέρνηση αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που κατεβλήθη τα τελευταία χρόνια η οποία σηματοδότησε την ραγδαία βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος, μόνιμος κάτοικος του Μεσολογγίου εδώ και πολλά χρόνια, έβαλε τα δυνατά του και το νοσοκομείο στάθηκε στα πόδια του μετά από πολλά χρόνια αποτυχημένων διοικήσεων. Για ένα εξάμηνο ακόμη παραμένει στην θέση του και ευχής έργον είναι η κυβέρνηση να βοηθήσει για να βελτιωθούν και άλλο οι υπηρεσίες σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που εξυπηρετεί περίπου 80.000 κόσμου.

Για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα τα φανάρια στο Νοσοκομείο είναι εκτός λειτουργίας εδώ και μέρες.

Καλούμε την αρμόδια Αντιπερειφεριάρχη Αιτωλ/νίας κ. Μαρία Σαλμά να επιληφθεί του θέματος και να δώσει οριστική λύση.

Θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Δεν πάει άλλο αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

 

                                             Ο Α. Διοικητής

                                       Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Υπέγραψαν σήμερα 9/9/2019 ατομικές συμβάσεις έντεκα (11) καθαρίστριες στην Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».

Οι εν λόγω ατομικές συμβάσεις είναι κατ’ εφαρμογή της υπ΄αρίθμ 4064/24-04-2019 (ΣΟΧ1/219) ανακοίνωσης του Νοσοκομείου που εγκρίθηκε με το υπ αρίθμ. 8447/219/1/2019/ 20.05.2019 έγγραφο του ΑΣΕΠ.

Στην συνέχεια το υπ αρίθμ 6707/15-07-2019 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων , εγκρίθηκε και επικυρώθηκε με την υπ αρίθμ. 23η /19-07-2019 απόφαση του ΔΣ του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας .

Μετά την άρση της αναστολής υπηρεσιακών μεταβολών ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνης με το υπ αρίθμ. 88/9-08-2019 έγγραφό του επέτρεψε την διαδικασία ολοκλήρωσης υπογραφής ατομικών συμβάσεων σε καθαριότητα , εστίαση , σίτιση και φύλαξη.

Κατόπιν αυτού με την υπ’ αρίθμ. 7959/28-08-2019 απόφαση του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου προσλαμβάνονται έντεκα (11) καθαρίστριες από 09-09-2019 μέχρι και 31-12-2019.

Η ανωτέρω εξέλιξη είναι ιδιαίτερα θετική και για τις εργαζόμενες και για τη Νοσηλευτική μας Μονάδα και αποτελεί ένα πρώτο βήμα διασφάλισης αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική απόφαση 329/18934/2-9-2019 του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου διατίθεται ένα (1) όχημα μάρκας TOYOTA YARIS 1.384 κ.ε. με καύσιμο πετρέλαιο, που βρίσκεται στις αποθήκες του Τελωνείου Μεσολογγίου, για την κάλυψη των αναγκών της Νοσηλευτικής μας Μονάδας.

Από την Διοίκηση ξεκινούν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε κυκλοφορία και να ενταχθεί το συγκεκριμένο όχημα στην δύναμη οχημάτων του Νοσοκομείου μας.

Θερμές ευχαριστίες τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο και τον Τελώνη Μεσολογγίου κ. Π. Γεωργούση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάθεσης.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Σαράντα στρώματα κρεβατιού δώρισε η εταιρεία «Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε.» στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Αποκατάστασης Ψυχικά Ασθενών «Γέφυρα».

Η διοίκηση του νοσοκομείου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς την ναυτιλιακή εταιρεία καθώς και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δωρεάς.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Σελίδα 1 από 100

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία