Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Μακεδονία είναι μια και μοναδική και είναι Ελληνική!!!

Η κυβέρνηση, καλό θα ήταν να είναι προσεκτική, με το ευαίσθητο θέμα της Μακεδονίας. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές των ξένων ανθελληνικών συμφερόντων, δεν καταφέρνει παρά να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Δεν θα ανεχτούμε κανένα παιχνίδι εις βάρος της πατρίδας μας, δεν θα συμμετάσχουμε στην προδοσία που συντελείται, δεν θα αναγνωρίσουμε το ψευδοκράτος των Σκοπίων, με το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας.

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου καλεί τους φορείς της πόλης μας, την Δημοτική Αρχή, τις δημοτικές Παρατάξεις και όλους τους πολίτες να αντισταθούν σε αυτήν την προδοσία με κάθε μέσο. Είναι μεγάλο Εθνικό ζήτημα και όλοι αποφασισμένοι και ενωμένοι σαν μια γροθιά, θα πρέπει να αποτρέψουμε τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης. Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που έχουν την τύχη του Έθνους στα χέρια τους, ότι ο Ελληνικός λαός δεν τους έχει δώσει καμιά εξουσιοδότηση, για να ξεπουλήσουν ούτε μια σπιθαμή Ιερής γης της πατρίδας μας.

Καλούμε για πολλοστή φορά τους βουλευτές του Νομού μας να αναλάβουν την ευθύνη τους. Ήρθε η κρίσιμη ώρα να αποδείξουν έμπρακτα ποιον από τους δυο δρόμους θα ακολουθήσουν… Τον δρόμο των Ελλήνων Πατριωτών ή τον δρόμο των Ανθελλήνων Προδοτών;;;

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΚΡΗΣ Δημήτριος

Υ.Σ Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου, θα δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο στο Αίγιο, ώρα 11.00, όπου λαός και κλήρος θα διαδηλώσει ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Κατόπιν της Εξώδικης Καταγγελίας που έκανε ο Επικεφαλής της Παράταξής μας Δημήτριος ΜΑΚΡΗΣ (την 6-6-2017 επισημαίνοντας το μεγάλο πρόβλημα για άλλη μια φορά) προς τον Αρμόδιο Υπουργό κ. ΤΟΣΚΑ αλλά και στους Συναρμοδίους φορείς.

Βλέπουμε με χαρά σήμερα επιτέλους κάποιοι να ενεργοποιούνται!

Είμαστε δίπλα στον αγώνα και στα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τελειώνουμε διαπαντός από την ασύδοτη παραβατικότητα και την εξωφρενική ατιμωρησία των Ρομά.

Αν η κυβέρνηση του κυρίου ΤΣΙΠΡΑ στην αγωνία της να ξεπουλήσει τα πάντα, ξεπούλησε και την «ΕΥΝΟΜΙΑ» και ως αντισταθμιστικό έφερε την ΑΛΗΤΕΙΑ, την ΑΝΟΜΙΑ και την ΑΝΑΡΧΙΑ, δυστυχώς εμάς και τους Έλληνες πολίτες δεν μας βρίσκει σύμφωνους!

Εμείς δεν μπορούμε να το δεχθούμε και δεν θα μείνουμε απαθείς.

Θέλουμε την αποκατάσταση της ευνομίας στην πράξη και όχι στα λόγια, υπομονή ΤΕΛΟΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Οι Αλυκές Μεσολογγίου είναι περιουσία του ελληνικού λαού και έτσι θα παραμείνουν, είτε το θέλουν είτε όχι.

Σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα συναινέσουμε στο ξεπούλημα της χώρας και της δημόσιας περιουσίας που ανήκουν ολοκληρωτικά και μόνο στον Ελληνικό Λαό.

Δεν αναγνωρίζουμε κανένα Υπερταμείο.

Δεν αναγνωρίζουμε καμία πράξη και κανένα νομοθέτημα των μνημονίων .

Θεωρούμε ότι είναι αντισυνταγματικά, αντεθνικά και παραδίδουν την Εθνική μας κυριαρχία άνευ όρων.

Η μεταβίβαση των Ελληνικών Αλυκών Α.Ε. είναι ένα μείζον Εθνικό ζήτημα.

Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, ας σκεφτεί, ας αποφασίσει και ας πράξει, σύμφωνα με το Εθνικό συμφέρον και όχι με το κομματικό, που δυστυχώς έφερε την πατρίδα μας σε αυτό το τέλμα.

Η Σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να είναι καθολική και βέβαια αρνητική σε οποιαδήποτε παραχώρηση Δημοσίας περιουσίας.

Ερωτήσεις Ελληνικής Αυγής Ι.Π Μεσολογγίου

Παρακαλώ όπως μου απαντήσετε Γραπτώς στα ερωτήματα που σας παραθέτω παρακάτω και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

α. Πότε θα αποχωρήσουν οι Αθίγγανοι που παρανόμως  εδώ και πολλά χρόνια έχουν προβεί σε κατάληψη Δημόσιας γης στην είσοδο του Δ.Δ Αιτωλικού;

 β. Ποιες ενέργειες έγιναν από την νυν Δημοτική Αρχή;

 γ. Έχουν διασταυρωθεί στοιχεία των Αθίγγανων που διαμένουν εκεί , αν είναι όντως μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου μας ή άλλων περιοχών;

 δ. Με ποια κριτήρια θα γίνουν οι μετακινήσεις αυτών των Αθίγγανων , στις κατοικίες που κατασκευάζονται στην θέση Αγκινάρα;

 

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου
Επικεφαλής Δημοτικος Σύμβουλος
Δημήτριος Ε. Μακρης

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου κατέθεσε σε προ ημερησίας θέμα προς συζήτηση στο χθεσινό συμβούλιο του δήμου (23-3-2017) «Πρόταση» Ψήφισμα, το όποιο και υπερψηφίστηκε από το σύνολο των Παρόντων Δημοτικών Συμβούλων 27 τον αριθμό.

Υπέρ της πρότασης τάχτηκαν οι 18 Σύμβουλοι, ενώ «όχι» ψήφισαν 9 σύμβουλοι.

Το σωστό και το πρέπον σε μια ευνομούμενη κοινωνία με αρχές που διέπονται από μια πραγματική Ελληνική Δημοκρατία, είναι να αναγνωρίζονται και να τιμούνται οι άνθρωποι , που με τις πράξεις τους και την εν γένει ζωή τους γράφτηκαν στην Ελληνική Ιστορία με χρυσά γράμματα.

Επιβάλλεται όσο ποτέ σήμερα που η Ελληνική κοινωνία κλυδωνίζεται από πολλούς και διάφορους εχθρούς , να θυμίσουμε από τις θέσεις που κατέχουμε και μας επιτρέπουν εν μέρει να νομοθετούμε , ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγωνίζονται , προκειμένου να μην πάνε χαμένοι οι κόποι όλων αυτών που έδωσαν τα πάντα για να υπάρχει σήμερα μια ελεύθερη και ορθόδοξη Πατρίδα.

Ένας από τους μέγιστους Έλληνες που μετέδωσε με την ακέραια πίστη του στον Τριαδικό θεό, την αγάπη του για την Αγία Ελευθερία της Πατρίδος και τον αγώνα του μέσα από κρυφά σχολειά, την διατήρηση της μητρικής μας γλώσσας, είναι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

Ο Μέγας Διδάσκαλος του Γένους και της Ορθοδοξίας, τις εποχές που τις σκίαζε η φοβέρα και τις πλάκωνε η σκλαβιά με τις διδαχές του ήταν σαν το φως που έλαμπε μέσα στο σκοτάδι.

Τιμάται λοιπόν σήμερα, εξαιτίας της μεγαλειώδους προσφοράς του, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από την Ρωσία, την Σερβία, την Βουλγαρία, την Αρμενία, τις ΗΠΑ, την Κύπρο, την Ουκρανία, την Ρουμανία, και το Μαυροβούνιο.

Καλούμαστε σήμερα να πράξουμε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτήν την Άγια Μορφή του Ελληνισμού, να στηρίξουμε με την ψήφο μας στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο την Πρότασή μας για μετονομασία της «Ιόνιας Οδού σε Οδό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού»

Πιστεύω ότι είναι τιμή για τον τόπο μας, αλλά και για όλη την Ελλάδα να υπάρχει η ονομασία αυτής της οδού, που θα θυμίζει σε όλους μας αλλά και στις μετέπειτα γενιές Ελλήνων που ακολουθούν, τα χωριά και τις πόλεις που πέρασε και δίδαξε ο Άγιος του Έθνους μας, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Δημήτριος Ε. Μακρής

Η κυβέρνηση συμφώνησε να αποκρατικοποιήσει οικόπεδα «φιλέτα» προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία οικοπέδων και ακίνητων που βρίσκονται στην Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο των αποκρατικοποιήσεων που υπέγραψε η κυβέρνηση πριν δύο εικοσιτετράωρα. Πρόκειται κατά κύριο λόγο για οικόπεδα - φιλέτα πολλά από τα οποία είναι παραθαλάσσια ή έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις. Ένα από αυτά, που περιλαμβάνεται στη λίστα, αφορά τον Δήμο μας και συγκεκριμένα στην περιοχή ΠΟΡΟΣ του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου συνολικής εκτάσεως 980.000 τ.μ.
Αν πιστεύει η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι θα μπορεί να τεμαχίζει και να ξεπουλά την ιερή γη των Ελλήνων στα διεθνή κοράκια, αμαχητί και σε καιρό ειρήνης, είναι γελασμένη!
Τις υπογραφές που βάλατε εν αγνοία των Ελλήνων και τις συμφωνίες που κάνατε με τους διεθνείς τοκογλύφους εμείς δεν τις αναγνωρίζουμε και ούτε πρόκειται να τις αναγνωρίσουμε ποτέ.
Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Είναι αιτία πολέμου για εμάς η παραχώρηση Ελληνικής γης και Εθνικής κυριαρχίας. 

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου καλεί όλους τους φορείς του τόπου και την τοπική κοινωνία να είναι σε επαγρύπνηση και να αντισταθεί στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτριος Ε. Μακρής

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα του Δημαρχείου Δ.Δ Νεοχωρίου και ώρα 20.00 διοργανώνεται  εκδήλωση στην οποία ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλίας  Κασιδιάρης θα κάνει την Παρουσίαση του Βιβλίου του  «Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής».

 

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία