Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων " Η Αγία Τριάδα", προκυρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Συμβουλίου, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 & ώρα 10:30 πμ. στα Γραφεία του Συλλόγου!

Αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι 30-3-2019. Δικαίωμα ψήφου & υποψηφιοτήτων έχουν τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Παρακαλούμε όσα μέλη δεν θεώρησαν τις κάρτες τους, να προσέλθουν στα Γραφεία για θεώρηση.

Ενισχύστε την λειτουργία και συνέχιση του Συλλόγου, με την ενεργό συμμετοχή σας!!


Για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
Μαντέλος Χρήστος

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 , στο κέντρο “ Ιθώρια”η Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα του συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλικού και περιχώρων.

Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Συλλόγου, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, ήταν σημαντική. Τους ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας.

Χορέψαμε και γλεντήσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το πρόγραμμα της Λαϊκοδημοτικής ορχήστρας του Βαγγέλη Μιμή.

Χρόνια πολλά, με υγεία, καλή σαρακοστή σε όλους.

Ανανεώνουμε δε το ραντεβού μας, για την επόμενη χρονιά.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Μαντέλος Χρήστος

 

 

 

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων “Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ”, καλεί τα μέλη του Συλλόγου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στα Γραφεία του Συλλόγου και ώρα 18,00μ.μ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

 

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Μαντέλος Χρήστος

Βράβευση μαθητών στο Αιτωλικό

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού και Περιχώρων “Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ”, θα προβεί σε βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τα οικονομικά ενήμερα μέλη του, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17 μ.μ στο manu cafe, στην πλατεία Αιτωλικού.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Μαντέλος Χρήστος

Με το δήμαρχο Μεσολογγίου Ν. Καραπάνο και τον Προέδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τ. Σκαρμούτσο, συναντήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσολογγίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Σύλλογο και τις τρίτεκνες οικογένειες. Ο δήμαρχος έδωσε άμεση λύση σε τρέχοντα θέματα και δεσμεύτηκε για την επίλυση και άλλων, που θα ανακουφίσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό των τριτέκνων οικογενειών, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία του στις τρίτεκνες οικογένειες του δήμου Μεσολογγίου. 

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε, ο Ετήσιος Αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων.

Μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος κος Κότσαλος Ανδρέας, ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Λύρος Κωνσταντίνος, το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ κα Σακαρέλη Αναστασία και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, και όλους όσους πρόσφεραν τα δώρα για την Λαχειοφόρο αγορά που διενεργήσαμε, μέσα από την καρδιά μας, τους ευχόμαστε Χρόνια πολλά, Καλή Σαρακοστή και προ πάντων υγεία.. Ανανεώνουμε δε το ραντεβού μας για την ερχόμενη σεζόν.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Μαντέλος Χρήστος

Σελίδα 1 από 4

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία