Αγγελίες    Επικοινωνία

Σ’ ένα μήνα από τώρα ο νυν Δήμαρχος κ. Καραπάνος, θα ζητήσει και πάλι την ψήφο του Κοινοτικού Διαμερίσματος του χωριού μου, της Σταμνάς, που εδώ και από την ημέρα που εξελέγη αποφάσισε τελικά πριν ένα μήνα μιας κι έρχονται εκλογές να ασχοληθεί με τους δρόμους του χωριού μου σε συνεργασία πάντα με τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητος και υπό την επίβλεψη αυτού.

Παραθέτω δε προς τούτου σε φωτογραφίες τα «έργα» αυτού, μιας και ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η κοροϊδία συνεχίζεται απ’ την ημέρα της εκλογής του. Να του θυμίσω δε γιατί πολύ πιθανόν να το λησμόνησε ότι ο Δήμος τον οποίον ΄΄Διοικεί΄΄ δεν απαρτίζεται μόνο απ’ την πόλη του Μεσολογγίου, αλλά από πολλές Κοινότητες, οι οποίες τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές και για τις οποίες ουδόλως ενδιαφέρθηκε!!!

 

Ένας απ΄ τους αγανακτισμένους συνδημότες του

Σκρέττας Παντελής

 

Συγχωριανέ,

Έφτασε η ώρα να πάρεις τη τύχη του χωρίου στα χέρια σου, στηρίζοντας, το ψηφοδέλτιο της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑΜΝΑΣ

  1. ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  2. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  3. ΚΟΥΣΑΡΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  4. ΜΠΟΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  5. ΜΠΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
  6. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  7. ΣΚΕΥΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  8. ΠΑΝΟΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ) του ΙΩΑΝΝΗ

Όποιοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν χωρίς να περιμένουν τίποτε για τον εαυτό τους, πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, χωρίς προκαταλήψεις, για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει, για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Η Εκλογική Επιτροπή.

Συγχωριανέ,

Έφτασε η ώρα να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας και το ΧΩΡΙΟ μας να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Ο νέος Νόμος μας επιτρέπει, σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα διοικήσουν το χωριό, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ τι θα ψηφίσεις για Δημοτικό Συμβούλιο και Δήμαρχο.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα αποτελείται από πέντε (5) άτομα και θα διοικεί το χωριό μας, οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντά του ορίζονται από τον νέο νόμο.

Η προσπάθεια θα πρέπει να στηριχθεί από όλους χωρίς προκαταλήψεις, με την ανάγκη να είμαστε κοντά στο συμβούλιο και την επόμενη μέρα των εκλογών, τότε που η παρουσία μας θα είναι απαραίτητη, γιατί ο πραγματικός αγώνας τότε θα ξεκινήσει, για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει από τον πλούτο που παράγουμε, για ένα καλύτερο μέλλον.

Όποιοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν χωρίς να περιμένουν τίποτε για τον εαυτό τους, μπορούν να το δηλώσουν και να πάρουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια.

Η Εκλογική Επιτροπή:

Αθανασάκης Νικόλαος του Αθανασίου

Γαντζούδης Ελευθέριος

Γαντζούδης Χρήστος

Κοπανέλης Ανδρέας

Κουσαρίδας Παναγώτης του Βασιλείου

Μπούρος Δημήτριος του Αλκιβιάδη

Μπούρος Δημήτριος του Νικολάου

Σταμούλης Αθανάσιος του Χρήστου

Σταμούλης Γεώργιος του Χρήστου

Στην αναζήτηση ενός άνδρα από το Αγρίνιο, που εξαφανίστηκε στις αρχές Φλεβάρη στην Σταμνά, επανήλθαν οι αρχές μετά από έκκληση των συγγενών του.

Ο άνδρας είχε επισκεφθεί φίλο του στην Σταμνά, όπου έφτασε με το μηχανάκι του, αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Αγρίνιο. Έτσι ξεκίνησαν αναζητήσεις και τότε είχε βρεθεί το μηχανάκι του πεσμένο στην άκρη ενός χωραφιού, στην άκρη του χωριού,  ενώ, όπως λένε οι πληροφορίες, εκεί είχαν βρεθεί και προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, τα τσιγάρα του, κλπ.

Οι αναζητήσεις τότε σταμάτησαν καθώς ο άνδρας αρκετές φορές, όπως είπαν οι οικείοι του απουσίαζε για αρκετές ημέρες. Όμως οι συγγενείς επανήλθαν διότι παρατήρησαν ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός δεν κινήθηκε, δηλαδή ο ίδιος δεν έκανε ανάληψη των χρημάτων που λαμβάνει κάθε μήνα στην τράπεζα από κάποια επιδόματα, όπως συνήθιζε. Έτσι ανησύχησαν για την τύχη του και άρχισαν πάλι οι αναζητήσεις στην περιοχή με την βοήθεια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, χωρίς όμως να βρεθεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου.

Μάλιστα κλήθηκαν για κατάθεση τόσο ο φίλος του, όσο και άλλοι κάτοικοι της Σταμνάς καθώς και ο πρόεδρος του χωριού, προκειμένου να βοηθήσουν τις αρχές αν τυχόν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή τους.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Δυο έργα που αφορούν αστικές παρεμβάσεις ξεκινούν μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων κατασκευής τους από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Καραπαπά.

Το πρώτο έργο αφορά την διαμόρφωση του δεύτερου τμήματος της κεντρικής οδού Σταμνάς, αρχικού προϋπολογισμού 40.000 ευρώ. Περιλαμβάνει πλακόστρωση της οδού, καθώς επίσης συνοδευτικές εργασίες τοποθέτησης και κατασκευής των απαραίτητων υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης και φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από Ίδια Έσοδα και ΣΑΤΑ 2016.

Το επόμενο έργο αφορά την εκτέλεση εργασιών οδοποιίας και ειδικότερα την κατασκευή πεζοδρομίων στον οικισμό Αγίου Ιωάννη Αιτωλικού. Τα πεζοδρόμια θα έχουν πλάτος 2 μέτρων, ενώ θα τοποθετηθεί υποδομή ηλεκτροφωτισμού καθώς επίσης  η κατασκευή λωρίδας εξυπηρέτησης ατόμων με ειδικές ανάγκες (οδηγός τυφλών). Το έργο έχει  προϋπολογισμό 80.692 ευρώ και εντάσσεται στον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2018.

 

Λόγω αναγκαίων ηλεκτρολογικών εργασιών στην Γεώτρηση Σταμνάς, μπορεί να γίνει διακοπή νερού στην ΔΚ ΣΤΑΜΝΆΣ έως και τις 15.00 ώρα.

Μεσολόγγι 21-3-2019
Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Σελίδα 1 από 18

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία