Αγγελίες    Επικοινωνία

Οι καταστροφές και οι ζημιές, από τις πλημμύρες, σε όλη την έκταση του Δήμου Μεσολογγίου, κυρίως στο Λεσίνι, αλλά και σε Κατοχή, Νεοχώρι, Αιτωλικό, Γουριά, Σταμνά κι αλλού, δεν είναι αναπόφευκτες, ούτε απόρροια «ακραίων» φυσικών φαινομένων.

Είναι αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης πολιτικής, που εφαρμόζεται διαχρονικά, από όλες τις αστικές κυβερνήσεις Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της Ε.Ε. και η οποία θεοποιεί το κέρδος και δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή. Έτσι οι δαπάνες, για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και δημιουργίας υποδομών, χαρακτηρίζονται ως μη «επιλέξιμες», «αντιπαραγωγικές» και «ως έχουσες μεγάλο κόστος», με αποτέλεσμα, κάθε χρόνο και με όποια κυβέρνηση, με τις πρώτες βροχές, να έχουμε αυτές τις μεγάλες καταστροφές. Κι ας μη χύνουν κροκοδείλια δάκρυα όσοι υπηρετούν από διάφορες θέσεις τις κυβερνήσεις αυτές, είτε στους δήμους, είτε στις περιφέρειες, γιατί όλοι, συμπολιτεύσεις και δήθεν αντιπολιτεύσεις, είναι συνυπεύθυνοι και δυστυχώς γι αυτούς είναι πια αργά για δάκρυα. Είναι ώρα ΤΩΡΑ για έργα και για άμεσες αποζημιώσεις των πληγέντων. Η Λαϊκή συσπείρωση του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου απαιτεί άμεσα:

  • Έκτακτη ενίσχυση για τις άμεσες ανάγκες του συνόλου των πληγέντων.
  • Να παγώσουν τα χρέη τους σε εφορίες, ΕΦΚΑ, τράπεζες χωρίς προσαυξήσεις και τόκους. Να σταματήσουν οι όποιες διαδικασίες κατάσχεσης και πλειστηριασμών. 
  • Ο ΕΛΓΑ να εξασφαλίσει την πλήρη (100%) των ζημιών, από όλες τις αιτίες, στην παραγωγή, αλλά και στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο για τους μικρομεσαίους αγρότες.
  • Τη λήψη όλων των αναγκαίων και απαιτούμενων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας, με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και τη φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου.
  • Εκπόνηση σχεδίων αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών και εκπαίδευση του πληθυσμού.
  • Την απαλλαγή των πληγέντων από δημοτικά τέλη και φόρους.

Για τη Λαϊκή συσπείρωση του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου
Θύμιος Γερολυμάτος, δημοτικός Σύμβουλος

Ξεκινάει μια νέα περίοδος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θεωρούμε ότι τα προβλήματα για να αντιμετωπισθούν δεν αρκεί μόνο καλή διάθεση και καλή πρόθεση, είτε μας αρέσει αυτό, είτε όχι. Είμαστε αντιμέτωποι με μια πολιτική υποχρηματοδότησης, βαριάς δημοτικής φορολογίας και υποστελέχωσης του δήμου.

Πέρα από ευχολόγια και μεγαλοστομίες ή και τις καλές διαθέσεις και προθέσεις, η ουσία είναι πως αντιμετωπίζουμε ένα αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο που και η προηγούμενη και η σημερινή κυβέρνηση διατηρούν. Στα πλαίσια αυτά χρειάζεται να ανέβει η αγωνιστική διεκδίκηση και πίεση. Όπως έχουμε κάνει πράξη και στις προηγούμενες θητείες εμείς θα επιμένουμε η συζήτηση να γίνεται πάνω στα προβλήματα του λαού και φυσικά στη σχέση που έχουν αυτά με την κεντρική πολιτική.

Η διαδικασία της εκλογής του προεδρείου και των μελών των επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής έγιναν με βάση τις ρυθμίσεις του νέου νόμου. Συνολικά, ο σχεδιασμός της νέας κυβέρνησης με τις τροποποιήσεις που έγιναν με τον καινούριο νόμο τον Αύγουστο, πατάει στις ρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον "Κλεισθένη" και η οποία έχει καθορισμένα χαρακτηριστικά και στόχους.

Βασικότερος στόχος είναι η καλύτερη προσαρμογή της λειτουργίας των δήμων και των περιφερειών στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων. Αυτήν την κατεύθυνση υπηρετούν και οι αλλαγές που έγιναν στο όνομα της "κυβερνησιμότητας", που στην ουσία καταργούν την κουτσουρεμένη απλή αναλογική που έφερε ο "Κλεισθένης". Και την ονομάζουμε έτσι, καθώς αυτή θεσπίστηκε μόνο για την εκλογή του δημοτικού συμβουλίου.

Δίνονται πλέον ακόμα μεγαλύτερες αρμοδιότητες στην Οικονομική Επιτροπή, παρακάμπτοντας το δημοτικό συμβούλιο. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται πλειοψηφίες όχι με βάση τη θέληση του λαού και να δίνονται αρμοδιότητες, οι οποίες δεν μπορούν, ούτε πρέπει να παίρνονται, από όργανα που δεν απηχούν την πλειοψηφία των δημοτών.

Θεωρούμε ότι όλες αυτές οι αλλαγές είναι σε πιο αντιδραστική κατεύθυνση. Τις πολεμήσαμε και θα τις πολεμήσουμε με μοναδικό μας κριτήριο το συμφέρον του λαού. Καταδικάζουμε τις αλλαγές που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ, τις οποίες καταψηφίσαμε στη Βουλή, που οδηγούν κυριολεκτικά τα όργανα διοίκησης του δήμου ξανά υπό την απόλυτη αυτοδυναμία της νέας δημοτικής αρχής.

Παραβρεθήκαμε στις δημαιρεσίες και στη συνέχεια αποχωρήσαμε και απείχαμε από τις ψηφοφορίες, εκφράζοντας την αντίθεσή μας στο νομοθετικό πλαίσιο το οποίο και με τις τελευταίες αλλαγές της ΝΔ, επί της ουσίας δίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ένα ρόλο διακοσμητικό.

Για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Για το προεδρείο, είναι ορισμένο ότι τα τρία μέλη θα προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τις τρεις πρώτες παρατάξεις και μάλιστα στις συγκεκριμένες θέσεις, χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, οι οποίες συγκεντρώνονται αποκλειστικά στον πρόεδρο και οι υπόλοιποι έχουν το ρόλο του «πολιτικού μαϊντανού».

Για τις δύο επιτροπές, Οικονομική και Ποιότητας ζωής.

Αντίστοιχα και σε αυτές, οι αλλαγές που έγιναν μέσα στον Αύγουστο από την κυβέρνηση της ΝΔ, δίνουν την απόλυτη πλειοψηφία στην παράταξη της Δημάρχου επί της ουσίας αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Πριν ακόμη πάμε στη σημερινή ψηφοφορία όλοι γνωρίζαμε ποιες παρατάξεις θα πάρουν τις έδρες των επιτροπών αφού αποκλείεται η δυνατότητα από τις άλλες παρατάξεις να διεκδικήσουν έδρα σε αυτές τις επιτροπές.

Αίτημα μας είναι να καλούμαστε στις συνεδριάσεις των επιτροπών έχοντας δικαίωμα λόγου, ώστε να αναδεικνύουμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και τις επιτροπές όλα τα ζητήματα που αφορούν στη ζωή των δημοτών.

Από αυτό το μετερίζι θα πορευτούμε, με γνώμονα μόνο τα λαϊκά συμφέροντα. Το σύνθημά μας που αποτελεί και τη σταθερή μας πυξίδα είναι: Μπροστά οι ανάγκες του λαού.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους και όλους τους ψηφοφόρους της, που έδωσαν τη μάχη, ενιαία σε όλο το δήμο, στις κοινοτικές, δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες, που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο και το σφυροδρέπανο.

Πιστοί στις θέσεις μας, που εκπορεύονται από τις σύγχρονες ανάγκες και εξυπηρετούν μόνο το λαό, χωρίς δεσμεύσεις από επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης - κυβέρνησης και τοπικών αρχών, προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα το λαό του Δήμου Μεσολογγίου για το ρόλο που θα παίξει η νέα δημοτική αρχή, όποια και αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με τους αντεργατικούς, φοροληστρικούς νόμους της κεντρικής Διοίκησης, εφόσον είναι έτοιμη να προσφέρει "γη και ύδωρ" σε μονοπωλιακά συμφέροντα, που θα κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη την ήδη δυσχερή θέση των λαϊκών νοικοκυριών. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη που στηρίχθηκε ανοιχτά από το ΚΚΕ και τους συνεργαζόμενους προοδευτικούς πολίτες, θα υπερασπίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, τη δωρεάν Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Γι' αυτό και είναι ξεκάθαρη η στάση που θα κρατήσει η "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Β' γύρο των εκλογών, με ανοιχτό κάλεσμα για καταψήφιση των δύο "μονομάχων" με άκυρη και λευκή ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη λογική του "λιγότερου κακού". Δεν ήταν και δεν είναι δυνατόν ποτέ, να ψηφίσουμε κάποιον από αυτούς που υπηρετούν τις πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τα μνημόνια και καταδυναστεύουν το λαό.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Θα την δώσουμε κόντρα στα ξεπερασμένα διλήμματα που ολοένα πυκνώνουν και στις κάλπικες αντιπαραθέσεις που προσπαθούν να συσκοτίσουν, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών, την ουσία, δηλαδή τη στρατηγική σύμπλευση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα. 

Θα την δώσουμε με αισιοδοξία και δύναμη για να πείσουμε το λαό πως η μόνη του ελπίδα είναι η υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και η συστράτευση μαζί του, για διαρκή καθημερινό αγώνα, σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, παντού.

 

Μεσολόγγι 29-5-2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Με επιτυχία διοργανώθηκε τη Κυριακή 12 Μάη στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη του Μεσολογγίου συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις επερχόμενες τριπλές εκλογές.

Με βασικό το σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές και τοπικές εκλογές», ακριβώς δίπλα από το άγαλμα του Μάρκου Μπότσαρη και τονίζοντας πως Μάρκος Μπότσαρης και ΚΚΕ βρίσκονται από την ίδια πλευρά, αυτή της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, μίλησαν:

Αρχικά ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στη συνέχεια ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,

ακολούθησε η Ήρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ  ενώ ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έκλεισε το κύκλο των ομιλιών.

Η συγκέντρωση τέλειωσε με απαγγελία ποιημάτων, αφιερωμένων στους κομμουνιστές αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους για μια καλύτερη ζωή για όλο το κόσμο, από ένα νέο συνοδοιπόρο του κόμματος, τον Λάκη Χαντζή.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές, τοπικές εκλογές» πραγματοποιείται πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Κυριακή, 12 Μάη και ώρα 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου.

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα χαιρετήσουν ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Ήρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΛΑΜΠΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ

ΣΠΑΗ ΜΑΡΘΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΡΑΒΑΝΗ ΚΑΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΖΑΪΜΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΑ – ΦΑΙΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΣΥΜΕΩΝ

ΚΟΥΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΜΑΛΑΤΟΥ ΣΟΦΡΩΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΜΑΣΑΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΜΥΛΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΩΡΑΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΡΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΜΑΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΤΑΣΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΝΙΑΔΩΝ

ΖΑΠΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΚΡΗΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΩΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΗ

 

ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2.ΓΚΡΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΒΕΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΛΑΜΠΡΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΟΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΕΤΣΟΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΜΠΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΛΑΚΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΛΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΔΡΟΣΟΥ ΘΕΩΝΗ – ΜΑΡΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΟΥ – ΣΑΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΛΙΑΠΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΜΑΣΑΟΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ 10 ΤΑΣΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΨΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σελίδα 1 από 7

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία