Αγγελίες    Επικοινωνία

Διακοπή νερού στο Ευηνοχώρι!

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας στην Τ.Κ. Ευηνοχωρίου, ότι λόγω εργασιών στην δεξαμενή ύδρευσης του χωριού, θα γίνει διακοπή νερού την Παρασκευή 15-11-2019 από ώρα 08:00 έως και 15:00.

Εκ της διευθύνσεως
της ΔΕΥΑΜ

Έχει διακοπεί η υδροδότηση στην ΤΚ Πενταλόφου λόγω βλάβης στην αντλία της Γεώτρησης.

Η ΔΕΥΑΜ ενεργεί για την αποκατάστασή της βλάβης.

 

Μεσολόγγι 9-11-2019
Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Την Πέμπτη 25-9-2019 και από ώρα 10.00 έως 14.00 θα γίνει γενική διακοπή νερού στην ΔΚ ΑΙΤΩΛΙΚΟΎ, για εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης στον Άγιο Ιωάννη Αιτωλικού.

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

ΔΕΥΑΜ: Διακοπή νερού στην Αγριλιά

Λόγω βλάβης στο Αντλιοστάσιο που υδροδοτεί την δεξαμενή στα Χονδρέικα, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε περιοχές της Αγριλιάς. Συνεργείο ενεργεί για την εγκατάσταση νέας αντλίας.

 

Μεσολόγγι 25-5-2019

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Διακοπή νερού στη Μάστρο

Από την ΔΕΗ ενημερωθήκαμε, ότι την Τετάρτη 17-4-2019, θα προβεί σε διακοπή της παροχής ρεύματος στην Μάστρο για εργασίες της, από 8.00 πμ έως και 2.00 μμ.

Κατά τον χρόνο αυτό λογικά θα παρουσιαστεί και διακοπή της υδροδότησης. Όσο πιο περιορισμένη χρήση νερού γίνει, τόσο και μικρότερη θα είναι η διακοπή της υδροδότησης.


Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Διακοπή νερού στην Αγριλιά

Λόγω βλάβης στο Αντλιοστάσιο (θέση Κιρκινέζου) που υδροδοτεί την Αγριλιά και την Φιλοθέη Μεσολογγίου, έχει διακοπεί η υδροδότηση των περιοχών αυτών.

Συνεργείο της ΔΕΥΑΜ ενεργεί για την επισκευή της βλάβης. Παρακαλούμε για την υπομονή σας. 

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Σελίδα 1 από 3

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία