Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Την Πέμπτη 25-9-2019 και από ώρα 10.00 έως 14.00 θα γίνει γενική διακοπή νερού στην ΔΚ ΑΙΤΩΛΙΚΟΎ, για εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης στον Άγιο Ιωάννη Αιτωλικού.

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Θα πάνε µόνοι τους

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 08/11/2018

 

Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο ετοιµάζεται για την Δηµοτική Κοινότητα Αιτωλικού, το οποίο θα απαρτίζεται από γνωστά πρόσωπα και αρκετούς νέους ανθρώπους.

Ως επικεφαλής µάλιστα ακούγεται πολύ γνωστός Αιτωλικιώτης που έχει δραστηριότητα και σε...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Γίνεται γνωστό πως για την αντιμετώπιση έκτακτων περιπτώσεων εξυπηρέτησης και μεταφοράς νερού, οι δημότες του Αιτωλικού μπορούν να απευθύνονται στους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Σταράμο και Σπύρο Ψιλογιάννη καθώς και στον Πρόεδρο της δημοτικής  κοινότητας Αιτωλικού Γεώργιο Γένδουλα στα παρακάτω τηλέφωνα:
Σταράμος Παναγιώτης: 6944388930

Ψιλογιάννης Σπυρίδων: 6945275835

Γένδουλας Γεώργιος: 6942533356

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού, που είχε ως μοναδικό θέμα την παραχώρηση του παλιού 2ου δημοτικού σχολείου, για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ.

Στο εν λόγω κτίριο στεγάζει τις δραστηριότητές του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιτωλικού, τα μέλη του οποίου διαμαρτύρονται έντονα, καθώς δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη στέγη τους και να αρχίσουν να αναζητούν άλλη. Όπως είπαν στη συνεδρίαση, το κτίριο συντηρείται και διατηρείται σε καλή κατάσταση από τα ίδια τα μέλη και τα χρήματα που διέθεσαν και διαθέτουν για την αποκατάσταση των ζημιών που τυχόν παρουσιάζονται.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για το Αιτωλικό, Πάνος Σταράμος, εξήγησε ότι είναι απαραίτητη η λειτουργία του ΚΔΑΠ αρχικά ως παράρτημα του Μεσολογγίου και στη συνέχεια ως αυτόνομο, καθώς το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται από γονείς για να στείλουν εκεί τα παιδιά τους είναι μεγάλο. Ήδη οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 80, και από την επόμενη χρονιά θα αυξηθούν, όμως το ΚΔΑΠ δεν θα λειτουργήσει άμεσα, δεδομένου ότι χρειάζεται κτίριο που να πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται για την φιλοξενία μικρών παιδιών...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 27/11 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή εναλλακτικά μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.
Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 26310 22793

 

Η συνέχεια αναµένεται «καυτή», µε τη συζήτηση για το νερό, την Κ. Λάσκαρη, τους τσιγγάνους κλπ.

 

Για πρώτη φορά συνεδρίασε τις προάλλες το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιτωλικού, συζητώντας τα πρώτα θέματα που απασχολούν τον τόπο.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία, κατά τα λεγόμενα των κατοίκων, δημιουργούν πολλά προβλήματα, καθώς αρκετά είναι επιθετικά προς τους ανθρώπους, ενώ άλλα είναι άρρωστα. Ο πρόεδρος Γ. Γένδουλας μετέφερε στο συμβούλιο τα παράπονα των κατοίκων και αυτό πήρε ομόφωνη απόφαση, να αποστείλει αίτημα προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και μάλιστα σύντομα, γιατί αρκετοί κάτοικοι απειλούν ότι θα θανατώσουν ζώα. Ο κ. Γένδουλας και το συμβούλιο καταδίκασαν τέτοιες ενέργειες και τόνισαν ότι όλοι μαζί, με πρώτο το δήμο, πρέπει να βοηθήσουν, ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση τόσο για τα ταλαιπωρημένα αδέσποτα ζώα, όσο και για την ασφάλεια των κατοίκων και κυρίως των μικρών παιδιών.
Συζητήθηκε επίσης και η διοργάνωση της "Γιορτής Ψαριού", η οποία από την επόμενη χρονιά θα περιλαμβάνει τριήμερες εκδηλώσεις, ενώ θα ζητηθεί και η οικονομική υποστήριξη της εκδήλωσης, από το δήμο...

 

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 25/09 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή εναλλακτικά μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 26310 22793

 

dimotiki-koinothta-atioliko-site.jpg

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία