Αγγελίες    Επικοινωνία

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, στο Άκτιο, στις 11-6-2019, θανάτωσε μια γάτα, παρέχοντάς της δηλητηριασμένη τροφή, ενώ στη συνέχεια την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων μέσα σε πλαστική σακούλα.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Στις 3/5/2019 έξι αδέσποτα που βρίσκονταν στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και φροντίζονταν από φοιτητές του Ιδρύματος έβρεθησαν νεκρά από τους φύλακες.

Η γνωμάτευση του κ.Αλέξανδρου Παπανικολάου είναι δηλητηρίαση από φόλα. Τα υπόλοιπα που γλύτωσαν 4 τον αριθμό προσπαθήσαμε να τα πιάσουμε και να μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο. Από αυτά καταφέραμε να πιάσουμε το ένα το οποίο απομακρύνθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα φροντίσουμε για την απομάκρυνση των υπολοίπων εφόσον ξεπεράσουν τον φόβο τους και μας εμπιστευθούν. Αγνοούνται αλλά τέσσερα. Δυστυχώς, ο χώρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου εκτός από χώρος εγκατάλειψης από περαστικούς κατάντησε και χώρος εξόντωσης τους παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των φοιτητών που τα φρόντιζαν. Κάθε τέτοια πράξη είναι καταδικαστέα. Το πρόβλημα μεγάλο και χρειάζεται άμεσες και σωστές λύσεις.

Να σημειωθεί ότι έγινε καταγγελία στο ΑΤ Μεσολογγίου συνοδευόμενη με την ιατρική γνωμάτευση του κτηνιάτρου κ Αλέξανδρου Παπανικολάου ο οποίος μετέβη στον χώρο του ΤΕΙ και διαπίστωσε την αιτία του θανάτου των ζώων.

Σύλλογος προστασίας ζώων Ι.Π Μεσολογγίου

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη ο οποίος προ τριών ημερών, στο Μεσολόγγι, θανάτωσε έξι αδέσποτους σκύλους, παρέχοντάς τους δηλητηριασμένη τροφή, σύμφωνα με καταγγελία ιδιώτη.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το απόγευμα στο Καινούργιο, θανάτωσε ένα αδέσποτο σκύλο παρέχοντας του δηλητηριασμένη τροφή.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Θέρμο, ένας 76χρονος ημεδαπός διότι σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, από την 11-02-2019 έως και την 13-02-2019, θανάτωσε πέντε γάτες με δηλητηριασμένη τροφή.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες, στη Βόνιτσα σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού, θανάτωσαν μια αδέσποτη γάτα, παρέχοντάς της δηλητηριασμένη τροφή.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία