Αγγελίες    Επικοινωνία

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την κλοπή στο πρατήριο καυσίμων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Νεοχώρι και στο Κεφαλόβρυσο Μεσολογγίου, χρησιμοποιώντας δυο οχήματα, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, από περιοχές του Νεοχωρίου και του Αιτωλικού, μετέβησαν στο Νεοχώρι και διέρρηξαν υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ., από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να παραβιάσουν και το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέβησαν σε αυτόματο μηχάνημα αναλήψεων μετρητών (Α.Τ.Μ.) τραπεζικού υποκαταστήματος και επιχείρησαν να παραβιάσουν μεταλλικό ρολό ασφαλείας οπισθοχωρώντας προς την κατεύθυνσή του με το κλεμμένο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό.

Έπειτα, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κεφαλόβρυσο και αφαίρεσαν αυτόματο πωλητή καυσίμων, προσκρούοντας με το οπίσθιο μέρος του φορτηγού σε αυτόν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ο αυτόματος πωλητής περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, ενώ παράλληλα προξένησαν και φθορά σε διπλανή αντλία καυσίμων.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία