Αγγελίες    Επικοινωνία

Η γιορτή του Αιτωλικού σημείωσε μεγάλη επιτυχία! (φωτό & βίντεο)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Για 25η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Ψαριού, στην καρδιά της λιμνοθάλασσας, το γραφικό νησάκι του Αιτωλικού.

Με τον κόσμο να πλημμυρίζει την κεντρική πλατεία και την γύρω περιοχή, τα ψάρια και τα άλλα εδέσματα να γεμίζουν τα τραπέζια και τα χορευτικά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό το κέφι δεν άργησε να ανάψει συντελούντος και του πηγαίου κεφιού και της εξωστρέφειας που διέπει τους ντόπιους κατοίκους.

Ο κόσμος άρχισε να συρρέει από τις οκτώ και μια ώρα αργότερα στο χώρο δεν έπεφτε καρφίτσα. Άρχισε η τροφοδοσία των τραπεζιών με φαγητά και στη συνέχεια μετά τον χαιρετισμό του δημάρχου κ.α. την σκυτάλη πήρε το χορευτικό "Α.Σ. Αχελώος Κατοχής" και το χορευτικό Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου Οινιαδών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λύρος τόνισε πως η γιορτή θα αναβαθμιστεί εδώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα απαιτούμενα έργα για να πάρει ζωή η λιμνοθάλασσα. Άλλωστε την ίδια ημέρα είχε «σηκώσει» το θέμα ψηλά ζητώντας να επισπευστούν οι διαδικασίες δημοπράτησης.

Παρόντες ήταν και πολύ επίσημοι, ο βουλευτής Κ. Καραγκούνης, πολιτευτές, μέλη της δημοτικής αρχής, εκπρόσωποι συλλόγων, Σωμάτων Ασφαλείας κ.λπ.

Και του χρόνου στο Αιτωλικό με ποιοτική αναβάθμιση ενός θεσμού που προσφέρει αναγνωρισιμότητα στην περιοχή.

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία