Αγγελίες    Επικοινωνία

Βασ. Κουσαρίδας: Ο youtuber από τη Σταμνά με τους χιλιάδες ακολούθους
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στο DEXPO ο δικός μας Bonamin

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στο Digital Expo θα παραβρεθεί ως καλεσμένος ο Βασίλης Κουσαρίδας. Το DEXPO είναι αν όχι το σπουδαιότερο αλλά από τα σπουδαιότερα events Gaming-technology και youtubing που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Είναι ένας μικρός παράδεισος για κάθε άνθρωπο που ασχολείται έστω και λίγο με την τεχνολογία.

Σε όλη την διάρκεια της έκθεσης γίνονταν ομιλίες και μίνι σεμινάρια για το YouTube και πολλά happenings με cosplayers, artists, youtubers, instagrammers. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος (Παρασκευάς), ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, οι TIS και εκατοντάδες άλλοι νέοι από αυτόν τον καινούριο χώρο βρίσκονται εκεί δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες fans να τους γνωρίσουν από κοντά. Εκεί θα είναι και ο δικός μας Bonamin.

Ο Βασίλης Κουσαρίδας έχοντας τεράστια αγάπη για την Τεχνολογία-Gaming και τα αυτοκίνητα και έχοντας έμφυτο το ταλέντο στην συγγραφή στοίχων γρηγορά έγινε γνωστός από τα τραγούδια με θεματική τα αυτοκίνητα και τα livestrems του, σήμερα ο Βασίλης έχει ξεπεράσει τους 60 χιλιάδες subscribers και δείχνει δυναμική σε αυτή του την πορεία.

Φέτος στο Digital Expo θα παρουσιάσει το τραγούδι που αυτήν την φορά μιλά για την δεύτερη αγάπη του τα video games και αναμένετε να έχει τεράστια απήχηση στον χώρο των gamers. Αξίζει να αναφερθεί ότι το τραγούδι του JDM - Αυστηρά για Ιάπωνες! είχε ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια προβολές!

Εμείς ευχόμαστε στον Bonamin καλή επιτυχία και αναμένουμε το καινούριο του δημιούργημα.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία