Αγγελίες    Επικοινωνία

Φαρ - Ουέστ τη νύχτα το Αιτωλικό / Πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Αιτωλικό μεταξύ δυο ομάδων Ρομά στην περιοχή του γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ, έπεσαν και πυροβολισμοί και ένας εκ των Ρομά κατέθεσε μήνυση για τις φθορές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό του από τις σφαίρες. Η κατάσταση όλη την νύχτα ήταν τεταμένη και ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται ακόμα στο σημείο προκειμένου να αποφευχθεί νέος κύκλος επεισοδίων. Παρ' όλη την παρουσία της αστυνομίας τα επεισόδια αναθερμαίνονταν κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Όλη η δύναμη του Μεσολογγίου βρίσκεται στον τόπο των συμβάντων με αποτέλεσμα η υπόλοιπη περιοχή να είναι χωρίς αστυνόμευση. Αν δηλαδή συμβεί κάτι στο Μεσολόγγι δύσκολα θα βρεθεί περιπολικό να επιληφθεί.

Επιπλέον η χρονική στιγμή που έλαβαν χώρα τα επεισόδια ξυπνά μνήμες στους Αιτωλικιώτες. Και τα επεισόδια του 2012 με τους τραυματισμούς πολιτών από όπλα Ρομά, είχαν σημειωθεί στις αρχές Αυγούστου.

Προς το παρόν το κλίμα είναι σχετικά ήρεμο, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Αιτωλικό ήρθαν και άλλοι Ρομά από την Αθήνα για να υποστηρίξουν τους δικούς τους, οπότε οι αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία