Αγγελίες    Επικοινωνία

Δείπνο στο… καλύτερο μπαλκόνι της Αιτωλοακαρνανίας
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η ταβέρνα της οικογένειας Τσιλιπάνου και φέτος γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Για άλλη μια χρονιά «Το Μπαλκόνι» στην όμορφη Σταμνά γράφει την δική του ιστορία στο χώρο της εστίασης.

Σε ένα χώρο που έχει στηθεί με την φροντίδα και το μεράκι της οικογένειας Τσιλιπάνου η γευστική πανδαισία θα σας συναρπάσει συνοδευμένη με κρύες μπύρες, κρασί κλπ. και όλα αυτά στις παραδοσιακά καλές τιμές και την μοναδική θέα προς την λιμνοθάλασσα, το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό.

Για το λόγο αυτό και το μαγαζί έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια ως το γαστριμαργικό "must” της ευρύτερης περιοχής με τον κόσμο να συρρέει από παντού. Γουρουνόπουλο και αρνί ψητό, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, παϊδάκια, το... φημισμένο μπιφτέκι γεμιστό, προβατίνα και πολλά άλλα προσφέρονται καθημερινά ενώ το μαγαζί αναλαμβάνει την διοργάνωση και διαφόρων δεξιώσεων όπως γάμοι, βαφτίσεις κ.λπ.

Με τον Πάνο Τσιλιπάνο να έχει το γενικό πρόσταγμα, την αεικίνητη γυναίκα του Αριστέρα να δίνει τα ρέστα της προετοιμάζοντας τους νοστιμότατους μεζέδες και τους δύο λεβέντες Σωτήρη και Γαβρίλη να εξυπηρετούν τον κόσμο η οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει την δική της παράδοση υποσχόμενη ποιότητα, προσιτές τιμές, όμορφο περιβάλλον αλλά και ένα χαμόγελο που κερδίζει τον πελάτη!

Ραντεβού και φέτος λοιπόν στο «Μπαλκόνι» της Σταμνάς ενίοτε και συνοδεία ζωντανής ορχήστρας για να κάνουμε τα καλοκαίρια μας αξέχαστα.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία