Αγγελίες    Επικοινωνία

Επικίνδυνος ο κόμβος του Χρυσοβεργίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αν και πέρασαν περισσότεροι από δυο μήνες, το έργο ασφαλτόστρωσης στον κόμβο του Χρυσοβεργίου δεν ολοκληρώθηκε, καθιστώντας επικίνδυνη την διέλευση των αυτοκινήτων.

Το έργο αυτό εντάχθηκε στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το οδικό τμήμα της παλιάς Εθνικής Οδού, στο φαράγγι της Κλεισούρας, από τις πλημμύρες του 2016. Αν και τα έργα ξεκίνησαν και έφθασαν σε ένα καλό σημείο απομένουν ακόμα κάποιες εργασίες όπως είναι η δεύτερη στρώση ασφάλτου και στον κόμβο του Χρυσοβεργίου προκειμένου να γίνει η διαγράμμιση καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε καν προσωρινή.

Οι οδηγοί που θέλουν να στρίψουν προς το Χρυσοβέργι, είτε έρχονται από Αγρίνιο, είτε από Μεσολόγγι, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Φυσικά ο κίνδυνος είναι γενικότερος για όλους όσοι διέρχονται από το σημείο κυρίως την νύχτα που κάποιος δεν μπορεί να διακρίνει τις λωρίδες κυκλοφορίας μέσα στο σκοτάδι. Οι κάτοικοι του Χρυσοβεργίου ζητούν την έστω και προσωρινή διαγράμμιση, μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο τουλάχιστον να υπάρχει μια υποτυπώδης ασφάλεια.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία