Αγγελίες    Επικοινωνία

Προφυλακίστηκαν και οι πέντε για τα ναρκωτικά της Σταμνάς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι 5 συλληφθέντες για την μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών που βρέθηκαν στην Σταμνά.

Πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου βρήκαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 120 κιλά ινδικής κάνναβης και συνέλαβαν 6 άτομα εκ των οποίων ο ένας ήταν ήδη κρατούμενος στις φυλακές για παρόμοια αδικήματα. Να υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ένας αστυνομικός που κατάγεται από την Σταμνά και υπηρετούσε στην τροχαία σε περιοχή της Αττικής. Στο μεταξύ βρέθηκαν και άλλα 13 κιλά χασίς στην ίδια περιοχή τα οποία συνοδεύουν την ίδια υπόθεση.

Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στην Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια πριν από τις εκλογές όμως πήραν προθεσμία για να απολογηθούν χθες Τρίτη. Τελικά μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και είναι διακίνηση ναρκωτικών, καλλιέργεια, κατοχή, μεταφορά και οργάνωσης της δραστηριότητας της διακίνησης.

BAΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία