Αγγελίες    Επικοινωνία

"Το Αιτωλικό" καλωσορίζει το Καλοκαίρι με Θέατρο και Ζωγραφική!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σας προσκαλούμε στην Θεατρική Παράσταση "Ένα τελευταίο Γράμμα", από το Παιδικό και Εφηβικό Θεατρικό Τμήμα - Υπεύθυνη διδασκαλίας, η Θεατρολόγος κ. Άννα Μανθάτη, η οποία σημειώνει: "Το διασκευασμένο κείμενο της παράστασης είναι βασισμένο στο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ένα τελευταίο γράμμα».

Πρόκειται για ένα κείμενο που μιλά για τα νέα, τις ιστορίες, τα αντίο, τα ευχαριστώ κι όλα όσα θέλουμε να μοιραζόμαστε, με γράμματα ή χωρίς. Κατά βάση χρησιμοποιείται ο καθοδηγούμενος αυτοσχεδιασμός καθώς αποφεύγεται η καθαρή αποστήθιση και η παράσταση περιέχει μικρά μουσικοκινητικά δρώμενα.

Η διάρκεια της παράστασης είναι σύντομη και μετά το τέλος της παιδιά από το εφηβικό τμήμα θα πάρουν το ρόλο των εμψυχωτών και θα παίξουν με το κοινό ένα διαδραστικό παιχνίδι."

Θα προηγηθεί η έκθεση των έργων του Παιδικού Εικαστικού Τμήματος.- Υπεύθυνη διδασκαλίας είναι η κ. Σαλβίνα Τζιαρακά. η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα 8μ.μ. και στις 9 μ.μ. θα γίνει η Παράσταση στην  Αυλή του Συλλόγου ( Κεντρική Πλατεία Αιτωλικού).

Είσοδος ελεύθερη

 

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία