Αγγελίες    Επικοινωνία

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σταμνάς στον Ν. Αλιάγα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και κυρίως οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταμνάς, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την οικογένεια του κ. Νικολάου Αλιάγα από το Παρίσι και συγκεκριμένα τον κ.Νικόλαο Αλιάγα, τη μητέρα του κ. Χαρά Αλιάγα και την αδερφή του κ. Μαρία Αλιάγα, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και προσέφερε μέσω της σχολικής επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο σχολείο μας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, με το οποίο κατασκευάστηκαν καινούριες βρύσες στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας, αντικαθιστώντας τις παλιές που ήταν σε κακή κατάσταση και εφάπτονταν στις τουαλέτες του σχολείου.

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν την ευαισθησία και την αγάπη που νιώθουν κάποιοι άνθρωποι, όσο μακριά κι αν ζουν, για τον τόπο καταγωγής τους. Είθε κι άλλοι να γίνουν μιμητές σε τέτοιες ενέργειες που προάγουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. ’Αλλωστε όλοι μας περνάμε κάποτε από κάποιο σχολείο και κάτι οφείλουμε σ΄αυτό.

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής του Σχολείου
Λάμπρου Χρήστος

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία