Αγγελίες    Επικοινωνία

«Ξαναχτύπησαν» στο σπίτι που είχαν κλέψει τα παράθυρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το ίδιο σπίτι στο Αιτωλικό, από το οποίο είχαν αφαιρέσει πόρτες και παράθυρα «ξαναχτύπησαν» οι γνωστοί – άγνωστοι δράστες, προκαλώντας και πάλι ζημιές.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, Ευγενία Χονδρογιάννη, οι δράστες έσπασαν και πάλι την ξύλινη είσοδο του διαμερίσματος, η οποία είχε αντικατασταθεί, και μπήκαν μέσα για να κλέψουν τα κασώματα που είχαν αφήσει την προηγούμενη φορά, βγάζοντάς τα από τη θέση τους. Δεν τα βρήκαν όμως γιατί η ιδιοκτήτρια τα είχε απομακρύνει και έτσι πήραν μόνο κάποια σίδερα που υπήρχαν για κάποιες εργασίες που εκκρεμούσαν.

Μάλιστα όπως τονίζει η ίδια δέχεται και απειλές από αγνώστους. Αισθάνεται απροστάτευτη και κάθε τόσο δαπανά χρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών. Ήδη δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για την τοποθέτηση περίφραξης ύψους τριών μέτρων, μήπως καταφέρει και προστατεύσει την περιουσία της. «Μετέτρεψα το σπίτι μου σε φυλακή μήπως το σώσω, αλλά αισθάνομαι ανασφαλής χωρίς την προστασία της αστυνομίας», υπογράμμισε η κα Χονδρογιάννη.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία