Αγγελίες    Επικοινωνία

Ιερά Αγρυπνία στον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου στο Κεφαλόβρυσο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού στην σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου για την επέτειο των εγκαινίων του ως άνω Ιερού Ναού.

Η Ιερά Αγρυπνία ξεκίνησε στις 8 το βράδυ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019, με την υποδοχή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Ανδρέου του Ερημίτη. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε αφού κατά την Αγρυπνία μετά από σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα λείψανα του τοπικού Αγίου Ανδρέου του Ερημίτη, που ασκήτεψε στον ορεινό Βάλτο Αιτωλ/νιας και μεταφέρθηκαν για την ημέρα αυτή στην ενορία μας.

Επίσης οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου που φυλάσσεται στο Ναό, λείψανα άλλων Αγίων καθώς και την εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας η οποία βγαίνει από το Ιερό Βήμα μία φορά το χρόνο κατά την επέτειο των εγκαινίων του Ναού. Στο τέλος της Ιεράς Αγρυπνίας και ώρα 1 το ξημέρωμα, το εκκλησιαστικό συμβούλιο παρέθεσε τράπεζα Αγάπης σε όλους τους πιστούς.

Εκ του Ιερού Ναού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία