Αγγελίες    Επικοινωνία

Αγρυπνία για την επέτειο των εγκαινίων του Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου Κεφαλοβρύσου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γερασίμου Κεφαλοβρύσου σας προσκαλούν την προσεχή Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8:00 με 12:45 το βράδυ όπου θα τελεστεί ιερά αγρυπνία για την επέτειο των Εγκαινίων του Ιερού Ναού, όπου θα ψαλεί η ακολουθία της Παναγίας της Παραμυθίας.

Κατόπιν σεπτής ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Κοσμά θα μεταφερθεί το ιερό Λείψανο του τοπικού μας ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ του ΕΡΗΜΙΤΟΥ εκ Χαλκιοπούλων Βάλτου.

Την ίδια ημέρα, μαζί με το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέου του Ερημίτου θα τίθεται για Προσκύνημα τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου που φυλάσσεται στο Ναό μας. Επίσης θα τεθούν προς Προσκύνηση και Ιερά Λείψανα άλλων Αγίων.

Η εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας,  η οποία φυλάσσεται στο Ιερό Βήμα του Ναού του Αγίου Γερασίμου Κεφαλοβρύσου Αιτωλικού, τίθεται για προσκύνημα στους πιστούς μία φορά το χρόνο στις 20 Ιανουαρίου, όπου γιορτάζουμε και την επέτειο των εγκαινίων του Ιερού Ναού μας.

Μετά το τέλος της Αγρυπνίας  θα ακολουθήσει Τράπεζα Αγάπης για όλους τους παρευρισκόμενους στο πνευματικό κέντρο  κάτω από τον Ιερό Ναό.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

 

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης (Ιερεύς)

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία