Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε «Το Δείπνο Ηλιθίων» στο Αιτωλικό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δύο πρώτες παραστάσεις της Θεατρικής μας Ομάδας για το 1018. Στο "Δείπνο Ηλιθίων" έκανε "κράτηση" ένα πολυπληθές και υπέροχο κοινό από το Αιτωλικό, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι - γεμίζοντας ασφυκτικά και τις δύο μέρες το Π.Κ. "Ευανθία Καρβέλη" στο Αιτωλικό, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαίου.

Πραγματικά νοιώσαμε χαρά και συγκίνηση για την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια. Νοιώθουμε πολύ όμορφα που καταφέρνουμε να κρατάμε μια συνέχεια στο ταξίδι της θεατρικής μας Ομάδας που ξεκίνησε το 2008! Η Θεατρική μας Ομάδα του Θεατρικού Τμήματος Ενηλίκων του Συλλόγου μας, ευχαριστεί την Δασκάλα μας Φραντζέσκα Ιωαννίδη, τους συντελεστές της παράστασης και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Επόμενη προγραμματισμένη παράσταση στις 23 Μαίου, ημέρα Τετάρτη, στην Αίθουσα της Νομαρχίας στο Μεσολόγγι, στις 9 το βράδυ! Σας περιμένουμε! Για τις καλοκαιρινές μας παραστάσεις στην ευρύτερη περιοχή αλλά και εκτός νομού θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. (φωτ. Άννα Γαλανού, Παρσκευάς Κατσαντώνης, Πάνος Καλτσάς)

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία