Αγγελίες    Επικοινωνία

Σε δύο Σαββατοκύριακα θεατρικού πολιτισμού εορτάστηκε η 6η συνάντηση «Θεάτρου Όψεις»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με την τιμητική παρουσία του σημαντικού σκηνογράφου κ. Βασίλη Ραμμόπουλου και την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Κομποτίου Άρτας «Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική», έκλεισε με επιτυχία η 6η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων "Θεάτρου Όψεις", Αιτωλικό 2017.

Ένας από τους σκοπούς του «Θεάτρου Όψεις» είναι κάθε χρόνο να αφιερώνουμε τη Θεατρική αυτή Συνάντηση σε ανθρώπους της τέχνης. Για φέτος η 6η Θεατρική Συνάντηση «Θεάτρου Όψεις» λοιπόν αφιερώθηκε στον κ. Βασίλη Ραμμόπουλο, ο οποίος εργάζεται ως σκηνογράφος, ζωγράφος και δημιουργός σκηνικών κατασκευών στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από ιδρύσεως του (1980) ως σήμερα.. Η εκπρόσωπος του Συλλόγου μας κα Μαρία Ακρίδα, παρουσίασε και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική πορεία του έως σήμερα. Έπειτα ο κ. Β. Ραμμόπουλος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο και συγχαίροντας τον για αυτή την πρωτοβουλία και την προσπάθεια να αναδείξει το Ερασιτεχνικό Θέατρο. 

Το «Θεάτρου Όψεις» «γιορτάστηκε» φέτος σε δύο Σαββατοκύριακα θεατρικού πολιτισμού, που τα πλησίασαν και τα στήριξαν με τις καλύτερες προθέσεις, όσοι αγαπούν το ερασιτεχνικό Θέατρο. 

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που φιλοξενήθηκαν, οι οποίες ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στην πρόσκλησή μας, να συμμετάσχουν στο "Θεάτρου Όψεις" και στήριξαν την προσπάθειά μας να διοργανώσουμε για έκτη συνεχή χρονιά την Θεατρική αυτή Συνάντηση.

Φέτος λοιπόν παρακολουθήσαμε στην Τελετή Έναρξης του "Θεάτρου Όψεις" τα υπέροχα έργα «Το αμάρτημα της Μητρός μου» του Γ. Βιζυηνού και το «Ο Διάλογος» του Ι. Καμπανέλλη από τη Θεατρική Ομάδα Φιλιατών «ΘΕ.Ο.ΦΙΛ.». Γελάσαμε, με το «Ο Κατά Φαντασία Ασθενής» του Μολιέρου από τη Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «Ανέμη». Συγκινηθήκαμε με το έργο «Θάψτε τους Νεκρούς» του Έρβιν Σω από το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια». Τέλος, στην Τελετή Λήξης του "Θεάτρου Όψεις", πολύ καλοί «εραστές του Θεάτρου» αποδείχτηκε η Θεατρική Ομάδα Κομποτίου Άρτας, μία σχεδόν νεοσύστατη ομάδα η οποία μας χάρισε μια πολύ όμορφη βραδιά με το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη «Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική».

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς παραγωγούς για τις προσφορές τους για τα αναμνηστικά καλάθια που προσφέρθηκαν στις φιλοξενούμενες ομάδες, καθώς και στον κ. Ραμμόπουλο, τα οποία περιείχαν: Κρασί Μύρκας, Αυγοτάραχο Ζαφείρης και Αποστόλης Τρικαλινός, Βιολογικές Ελιές Μάρω Περγαντή, Λάδι Κώστας Σύρρος.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που εξακολουθούν να μας στηρίζουν στις δύσκολες εποχές. Ευχαριστούμε λοιπόν τους: Τρικαλινός Α.Ε., ΑΒ Βασιλόπουλος, Αρτοποιητές, Οικοδομικά Υλικά ΑΦΟΙ Σφυρή, Μηχανουργείο Παναγιώτης Χουλιαράς, Αννα Γαλανού photography, Εrgo Gallery Μιχ. & Γρ. Κότσαρης, Χαρτικά Μοταλίνα, Οινοποιεία Μύρκας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και ιδιαιτέρως την Αντιπρόεδρο κα. Σοφία Λαναρά, για την υποστήριξή τους στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού θεσμού για την πόλη μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Χορηγούς Επικοινωνίας που μας βοηθούν στην προώθηση και διαφήμιση των εκδηλώσεών μας. 

Κλείνοντας, ευχόμαστε του χρόνου το "Θεάτρου Όψεις" να συνεχίσει το ταξίδι του για 7η συνεχή χρονιά! Είναι χαρά μας, που στην πόλη μας εδραιώθηκε ένας θεατρικός θεσμός, ο οποίος κάθε χρόνο προσελκύει στο Αιτωλικό θεατρικές ομάδες από κάθε τόπο, επισκέπτες που αγαπούν το Θέατρο, καλλιτέχνες που θα τιμάμε και θα μας τιμούν με την παρουσία τους.

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό"

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία