Αγγελίες    Επικοινωνία

«Η γυναίκα μου φάντασμα» έρχεται στο Αιτωλικό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σας προσκαλούμε στην Θεατρική παράσταση «Η γυναίκα μου φάντασμα» του Νόελ Κάουαρντ, από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστ. Συλλόγου "Χρήστος Καπράλος" - Παναιτώλιο. 
Η παράσταση ανοίγει την 7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων "Θεάτρου Όψεις".

Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο συγγραφέας του, ο Νόελ Κάουαρτν, σ’ ένα κείμενο με γρήγορο κινηματογραφικό ρυθμό και μέσα από άμεσες καθημερινές φράσεις, παρουσιάζει με έξοχο χιούμορ καταστάσεις που χαρίζουν γέλιο αλλά ταυτόχρονα θέτουν τον προβληματισμό αν στ’ αλήθεια είμαστε διαφορετικοί στην ψυχή και στο πνεύμα από ανθρώπους που έζησαν πολύ πριν από την εποχή μας και είχαν συνδέσει τις συνήθειές τους και τις προσδοκίες τους με τον αόρατο κόσμο.

Το "Θεάτρου Όψεις" Διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο "Το Αιτωλικό" - Υπό την Αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στην Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ, την 1η Αυγούστου, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και να τιμήσουμε την ηθοποιό Έφη Παπαθεοδώρου! 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία