Αγγελίες    Επικοινωνία

Λαμπρή εκδήλωση στον Άγιο Γεράσιμο (φωτορεπορτάζ)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ένεκα της λήξεως της Αναστασίμου περιόδου το δραστήριο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου Κεφαλοβρύσου διοργάνωσε πανηγυρική μουσικο-θρησκευτική εκδήλωση την περασμένη Κυριακή.

Ο κόσμος ήταν πολύς και από την γύρω περιοχή όπως το Μεσολόγγι και παρακολούθησε για πάνω από μια ώρα μια καλά διοργανωμένη τελετή. Αρχικά ο σύλλογος ιεροψαλτών «Αρχιδιάκονος Άνθιμος» απέδωσε επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη Γιάννη Δακαλάκη. Ακολούθως εκφώνησε ομιλία ο ιατρός - θεολόγος Παντελής Λεονάρδος με θέμα «Η σκληρή πάλη μεταξύ του πρώην τυφλού και των Φαρισαίων» για να συνεχίσει με ύμνους κατόπιν η Χορωδία.

Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του Μητροπολίτη κ.κ. Κοσμά για τους Αιτωλία και Ακαρνανία Αγίους, αλλά και την επίθεση που υφίσταται σήμερα η οικογένεια και ότι θεωρείται «πατριωτικό».

Στο τέλος τιμήθηκαν ο κ. Λεονάρδος και ο σύλλογος Ιεροψαλτών και ακολούθησε δείπνο στο υπόγειο της Εκκλησίας.

Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Α. Κότσαλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπ. Ψυλογιάννης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Λύρος, ο ιδρυτής της Διεξόδου Ν. Κορδόσης κ.α.

Συγχαρητήρια στον π. Κωνσταντίνο Μακρυγιάννη και τους επιτρόπους για την ωραία αυτή τελετή στον όμορφο ναό του Κεφαλοβρύσου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία